reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
pierwsza :-):-)

wstawac spiochy ja juz w pracy a Wy co???

gorraco, do tego wlaczylysmy klime, czajnik i radio i korki wywalilysmy :wściekła/y::wściekła/y: i musimy czekac na konserwatora i sie rozpuszczac w upale :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

milego dnia :-):-)

Hej!

No to ja po Jutrzence:-)
Moje dziecko w żłobku, buuuuu. Zaprowadzamy je już od dziś na 2-3h, żeby się przyzwyczaił, bo ja już w przyszłym tygodniu do pracy i będzie musiał zostawać na dłużej, buuuuuuuu
Wybieram się właśnie na pobranie krwi, ale coś wybrać się nie mogę, bo mi pęcherz posłuszeństwa odmawia :crazy::crazy::crazy::crazy:
Jutrzenka, nie ugotuj się tam w tej pracy:tak::tak:

hej i ja po ASI
T pojechał do pracy buuuuuuuuuu jak ja tego nie lubie :((

a co do VIKI to ona chyba juz nad morzem tak mi sie cosik wydaje:))no chyba ze nieprzezyła nocy w hotelu hihihihihihihihihihih

dzień dobry...
nikt o nas nie pytał....:-(-uuuuu.....
my od piątku wpadliśmy w wir imprezowych doznań :-D i dopiero wczoraj skończyliśmy.
koncert wilków -był super.
fajnie się bawiliśmy Kuba dzielny chłop cały koncert wytrzymał...i potem padł...nawet sztuczne ognie strzelające mu nad głową nie były w stanie go obudzić :szok::-D-tak chrapał
dziś jeszcze jesteśmy u dziadków (mam wizytę u ginka)-trzymajcie kciuki żeby było ok!!!!
jutro do domku i zabieram się za przygotowywanie wszystkiego do wyjazdu.
jeszcze dziś musiałam klapki sobie kupić -bo mi się urwały... :zawstydzona/y::dry:
miłego dnia dla Was.

heloł:-)

alex- całkiem możliwe, ze tak będzie ze mnie 3 dni nie będzie:-p:-D
jutrzenka- tak to właśnie ta impreza chmielowa, ale najbardziej to mi się ona podobała jak chodziłam do liceum (właśnie w Krasnymstawie), oj wtedy to sie działo:tak::-D teraz z roku na rok jest coraz mniejsza, kiedyś to ludzie z całej Polski z namiotami przyjeżdzali:sorry2:
kasiamaj- widzę że i wy imprezujecie na całego:-)
elcia- dziwne bo ja to lubię jak M. jedzie do pracy, kiedyś też nie mogłam się z nim rozstać na chwilę, ale coś mi minęło:dry:
asia- szybko te wakacje minęły, szkoda:sorry2:

a ja wysprzątałam domek prawie:tak::tak: i tak mi mija urlop:baffled:
Łukasz jest trochę marudny, bo mu ząb wychodzi:wściekła/y: wcale się mnie nie słucha, i ciągle tylko mama i mama, :angry:
ciekawe co tam się dzieje z joanną, izy też dawno ie było. A grzechotka?

reklama
T pojechał do pracy buuuuuuuuuu jak ja tego nie lubie :((
Ela dasz rade!!! Mnie tez to czeka.....Krzysio wraca do pracy juz za 2 tygodnie...co prawda jak zwykle na 4-5 godzinek dziennie ale wiecie jak to jest.....;-)

no i bryyyyyyy dziewczynkom!!!
My tez juz w domku...

Dajecie rade? upaly Was nie wykanczaja.....? u nas dzis troche chmurek na niebie to troszke tak inaczej.....:tak:
Rany Aga to z Ciebie takie ziólko:-p;-)
pozdrawiam! i do pracy panny!!!:tak:;-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry