reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej:-)

kasiamaj- ja też nie przebieram w nocy Łukasza, zakładam mu pampersy 6 i nic nie przecieka i wystarcza spokojnie, bo on w nocy i nad ranem jeszcze popija sobie:tak::tak:
kachawawa- powodzenia na wizycie:tak:
asia- zdrówka dla ciebie, żebyś trafiła na kompetentnego lekarza:tak:

dla wszystkich miłego dnia:-)

reklama
Wiecie co w tym kraju to zgłupieć można :wściekła/y: Pół godziny przed wizytą dzwonią do mnie, że daty im się pomyliły i wizytę mam 14, ale października :wściekła/y: T. poleciał teraz po moje wyniki, mam nadzieję, że przynajmniej z tym nie dali ciała:sorry2:

wpadłam jeszcze na chwilkę
wszystko już mam porobione chłopaki na dworze ...czekamy na gości.

Paula-u nas z 6 się wylewa -nie mogę ich jeszcze mu zakładać -bo chyba są za duże...dołem leci....
Dotka-on sie tak przyzwyczaił że wszędzie z tym kubkiem niekapkiem łazi....myslałam że bedzie problem od cyca go odstawić ...a większy pojawił się z odstawieniem kubka.....jak mu nie dam pic to wyje!!!!!
Aga-to tak jak u nas popijanko nocne :dry:

chciałabym powiedzieć zaginam kiecę i lecę....ale mam dresy!!!!:-D:tak:
buziolki-babolki.

Hehehe dresy też jakoś zagiąć się da ;-):-p
Kurcze z tą angielską służbą zdrowia to się przekręcić można, wyników moczu jeszcze dzisiaj nie było i mam się dowiadywać w poniedziałek :sorry2: Mają tutaj refleks szachistów ;-)

reklama
Jeeeny jaki tłok na sali ;-):-D:-D:-D
Ja się tylko przywitam i lecę dalej porządki robić, powywalałam wszystko z półek na środek pokoju i ktoś to musi posprzątać, jak na razie świetnie to idzie Olisiowi :-)
Miłego Dzionka Dziołszki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry