reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jestem:))
cieszycie sie???/
PAULA hmmm no murzynki takie wafelek jak od lodów włoskich i w srodku krem ala ptys
SYLWIA a no dawno Oliwka rzuciła dokładnie w sierpniu ona zawsze ciagała monia tylko i wyłacznie do snu moze spróbuj ograniczac Marcelowi smoczek i powoli odstawicie

co robicie????

reklama
hej:-)
moje dziecko odpłynęło o 18.30 bo znów w dzień nie spało:szok::szok: ledwo wytrzymał ale nie zasnął:no::no:
sylwia- u nas smoczek przede wszystkim do spania ale czasami jak znajdzie to tak wkłada do buzi. Jak schowam to się szczególnie nie dopomina, ale do spania musi być:tak::tak:
chciałam wam wszystkim coś napisać ,ale mój kochany M. stoi nade mną z zegarkiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hihih KAL AGA a my se lezelismy w 3 i ja przyciełam komara i Oliwka zasneła hihihih niemoglismy jej dobudzic
a M kopnij w tyłek ihhihi

Sylwia u nas już od przeszło roku nie ma smoka. Ja uważam że dziecko kończąc rok już nie powinna mieć smoka. I tak też oduczam moje dzieci. Właśnie teraz jestem na etapie odstawiania Małgosi od cumla.

Jutrzenka ja już od jakiegoś czasu daję Tadziowi płatki i te czekoladowe i miodowe. Ale ja nie kupuję nestle tylko polskie lubelli mlekołaki. No i o0czywiście daję je ze zwykłym mlekiem pasteryzowanym ( nie UHT ) lekko podgrzanym. Nigdy mleka nie zagotowywuję.

W Krakowie jest duży wybór tych mlek. Ja najczęściej kupuję krasnystaw albo koneckie. Ale czasem też kupuję łowicza. A w biedronce są takie chyba mleczna dolina się nazywają. W każdym razie te pasteryzowane są w lodówkach a nie na półkach.

reklama
Do góry