Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kasia mój R pracuje w firmie kurierskiej i jak trzeba coś wysłać to zawsze załatwia to z kurierami (no wiesz dostają dyszke od nas i wiozą jako firmówkę, bo takto mają 2.50 od paczki jakoś tak) w każdym razie tak załatwia bo normalnie ceny rozwalają! Ostatnio zamówiłam tego konika z Poznania, a w poznaniu same ciule kurierzy i nie szło sie dogadać z nikim, i za taką przesyłeczke podliczyli nas 40złhej
nie orientujecie się jak to wygląda taka przejażdżka???-chyba od wagi???
kurcze to wyjdzie nam drugie takie łóżko....

No melduje sie. a Ty sie kochana stefaniu nasidziałaś na tej nocnej zmianiehej
ja zasiadlam na nocna zmiane
meldowac sie prosze!!!!!

Stefanko-to Ci kożuch pożyczę i ciepłej zupy Ci podam-może z dzika???
hehehekurcze zupy z dzika ?? moze na talerzu z huby ??

bo mogłam podejść do jakiegoś sklepu i zapytać czy ktoś nie poratuje jakąś śrubką

Wyłączyłam bajke, wsadziłam ją do łózka i kazałam jeje iść spać. A Daria....? poszła spać
hehe
Zasypia jak Mu się chce, w nocy potrafi histerię urządzać, rzadko się zdarza, że prześpi całą noc. W ogóle mam wrażenie, że podczas tych nocnych histerii jest jakiś nieobecny, tak jakby lunatykował
A może to przez te wredne zęby, późno zaczęły Mu wychodzić i jak idą to po kilka na raz. Kurcze oby szybko się to skończyło, bo nie wyrobię jak jeszcze Młoda zacznie koncertować, albo trafię do wariatkowa ;-) Mam nadzieję, że będziecie mnie odwiedzać? 

-na takim dzikim mięsku,a jeszcze na rozgrzanie naleweczki możesz dostać....