• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniczko-Jutrzenka wrzuciła na zabawkach że jest nowa gazetka w real-u z zabawkami właśnie przeglądam.
Jutrzenko-może???-tego jeszcze nie wiem???-nie uważamy jak robimy potem będziemy robić jak uważamy :-D:-p-ale pewnie i tak nic z tego.....

reklama
Dobry na wieczór.
Mam chwilkę więc wpadłam sie przywitać i poczytać co u Was - zresztą standardowo.
U nas płeć słaba zachorowała, a jak facet w domu chory to już katastrofa!!
We wtorek jadę obejrzeć lokal i do Urzędu Pracy i się zobaczy co dalej. Jestem po rozmowach wstępnym z dostawcą ciuchów nowych muszę jeszcze tylko znaleźć jakąś solidną hurt z używaną.
A generalnie to chcę otworzyć sklep z odzieżą nową, używaną, biżuteria, różnego rodzaju dodatki do domu i trochę zabawek. Zobaczymy. Trzymajcie mocno kciuki :tak::tak:

Hej Basiu.

Basia strasznie cię przepraszam dopiero teraz przypomniałam sobie o rękawiczkach. Kochana podaj mi proszę jeszcze raz dane do przelewu na PW. A za wysyłkę i rękawiczki bardzo Ci kochana dziękuję.

No Witaj.
absolutnie nic się nie stało i nie masz mnie za co przepraszać, wiem że jesteś strasznie zajęta i zmęczona po tych nieprzespanych nocach. Mam tylko nadzieję że choć jedna para Ci się podobała. Większość to mój Alex wybierał.

reklama
Cieszę się że mogłam pomóc. Wiesz że jak coś to mów. A jak interes mi wypali to macie pierwszeństwo zakupów.
Właśnie szukam hurt i jestem w szoku, jedna ma ciuchy po 52 za kg kosmos

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry