reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hejka
jestem
i co???-hmmm....

Sylwia-Kuba tak miał na początku jak jeżdził rowerkiem-patrzył sobie na nogi jak kręci nimi a nie przed siebie...:-D:tak:
Viki-trzymaj się!!!
Dotka-fajnie że wróciłaś!!! i jak tu się nie cieszyć!!!:tak:;-)
Stefcia-ukrywasz się???-pokaż fryzurkę!!!

ooo Majoszka:-)to jeszcze raz gratki dla Was!!!

jaaa Siostra....łał...serioooo? o kurcze to zmieniam zdanie.....kurcze to pedzilas jak torpeda... to jest cos....jaaa....:-p:-p:-p

Cześć Wam.

Dotka witaj po dłuuuuuuuuuugaśnej przerwie.

A ja właśnie siedzę i... właściwie nic nie robię bo mnie głowa boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A muszę napisać maile z aproszeniami na urodziny Małgosi i Tadeczka. Ale mnie się nie chcieć:sorry::sorry::sorry:

Jutrzenka jestem w szoku i współczuję że musicie się z tą butlą męczyc:szok: Pisałam Pryzybeli że jeszcze dzisiaj nie wzięłam się za pierniki, nie miałam czasu. Jutro będę robic ciasto a piec dopiero w sobotę:tak: Przynajmniej taki mam plan:-D

Sylwia A przy dzieciach takie plany lubią przeciągać się o dobrych kilka dni:sorry::sorry::sorry::sorry:

A wiecie co fajnego znalazłam? Naklejkę kredową na ścianę. Jest to duża naklejka która ma takie same funkcje jak tablica do pisania kredą:tak::tak::tak::tak: I chyba taką właśnie kupię zwłaszcza że jest nie droga bo 100cmx45cm kosztuje 20 zł:tak::tak::tak::tak:

Weroniczka no właśnie wiem że przy dzieciach to można sobie planowac a i tak potem nic nie wychodzi:sorry:
Fajna taka naklejka, przynajmniej nie zajmuje miejsca jak zwykła tablica

No i przede wszystkim jest dużo tańsza bo za tablicę tej wielkości co ja potrzebuję zapłaciłabym 600 zł a za naklejkę 60zł. No to jest różnica:tak::tak::tak: A pieniędzy jeszcze starczy na kredę i jakieś drobiazgi pod choinkę:tak::tak::tak::tak:

reklama
Sylwia no niestety :wściekła/y:, to nasz polska rzeczywistosc jesli chodzi o inwestycje. O kanalizacje juz kilka lat temu bylo spotkanie, potem w tatnym roku R dostal projekt i co cisza jak makiem zasial :wściekła/y:. Ale coz, trzeba przywyknac :-(

Weroniczka daj naiary na taka naklejke, jakos nie umiem sobie tego wyobrazic :sorry:

przyszedl dzis namiot dla kuby ktory wybralam od R brata na urodzinki, bede sie mieli gdzie z Majka chowac :tak:. Nie widzialam go bo jest u nich, juz sie doczekac nie moge kuby urodzin zeby zobaczyc jak on zareaguje :tak:.
A ja mu do lozeczka w sobote przyszla wsadze prezent i jak sie rano obudzi to juz bedzie mial, ciekawa jestem co zrobi, to autobus taki spory z dzwiekiem i swiatlami.

A moje dziecko teraz chce wszystko dotac od mikolaja, tzn najbardziej chce pociag i jak go strasze ze mikolaj patrzy to on od rqazy ze posiag chce. A poza tym chce wszystko co go spytam, chce samochod, taa, chcesz klocki - taaa, chcesz lanie dostac - taaa, a rozge - taaaa, chcesz klapsa w dupe - taaa . Widac od razu ze nigdy nie dostal nawet klapsa :-D:-D:-D:-D

jem mandarynki, kto chce :), kupilam w sklepie byla promocja po 1,99 za kg ale jakie pyszne :tak:, jutro rano jeszcze pojade kupic. I tak tam musze pojechac bo to taki supermarket (siec sklepow) gdzie mozna punkty za zakupy zbuerac a ze ja tam czesto jestem bo ceny maja bardzo konkurencyjne :tak: to sobie zbieralam i wymieniam ns bony zakupowe za 120 zl. Fajnie, i tak tam lubie zakupy robic i jeszcze skorzystalam. :tak: W sumie niezla suma tak dostac za nic:-)

Do góry