reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A u nas 11 stopni.... sniegu oczywiscie nie ma.....:-p:-) I sucho co najwazniejsze.....
U nas tez zawsze tradycja nakazywala ubieranie choinki 24 grudnia, ale teraz jak mam Oliviera to dalam mu na wole, he he.....:-D I tez taki przejety ubieral ta choinke wczoraj jak nie wiem...... Pelna koncentracja.....:-) Mowie wam jaka radocha byla....:tak::tak:

reklama
Alex a Ty jedziesz do Polski na swieta?

Weroniczka no wlasnie...? my nie dostajemy zadnych takich zasilkow....szczerze mowiac kompletnie jestem zieeona w takich tematach..

Majoszka hej,hej!

Ostatnia edycja:
A to sprytnie;-)tylko przygotuj sie na srogą zimę w Polsce...straszą w prognozach a jak bedzie naprawde-niewiadomo...

Ja tu gadu gadu zagladam do Krzysia a on słodko śpi...ze spacerki nici,pojdziemy jak wstanie...:-)

hej hej Dota!!!
i hej reszcie :-)
jestem jestem........
zupkę gotuję dla małego a ten śmiga tym wielkim traktorem po moich nogach i po całym domu.:szok::-p
ale niech ma i się cieszy.....:-D

u nas w nocy trochę śniegu spadło.
może na święta coś dorzuca???
żeby tak fajnie biało było.

muszę coś jeszcze kupić dla moich rodziców na prezent-ale zielonego pojęcia nie mam co????

Grzechotka-fajnie że już w domku Kubuś jest-oby już było dobrze.

Ja tez ubralam ze wzgledu na Kube, dla mnie po świetach to juz choinka nie ma takiego uroku jak przed. Wole zeby teraz tydzien postala wczesniej niz juz w styczniu. Kuba mial takie szczescie w oczach ze szok.
Poza tym ja w wigilie pracuje, pewnie nas zwolnia ale niewiem o ktorej :crazy: a na 16 juz idziemy do moich rodzicow.

Co do zasilku to nie wiem, nie biore to nie pomoge. A zasilek zalezy od dochodow, nam napewno by sie nie nalezal wiec nawet nie skladalam :no:

u nas jeszcze troche posypalo i jest bialo :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry