reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

domina_wien.jpg

Stefanko, mysle, ze wstawilas niewlasciwe zdiecie.... chyba o to Ci chodzilo, prawda???

reklama
Oooo Kachy nie bylo z fotkami;-) Ale niech odpocznie i sie nacieszy malutka najpierw:-)
W ogole to myslalam, ze watki pomylilam, bo tu jakies zwariowane teksty czytam!:baffled::-D:-D:-D:-D:-D I kolezanek na zdjeciach nie poznaje!!!:-p Za to ten facet w tle to mi ciut Kachy T przypomina:confused::confused::confused:

Dobra nie bede przynudzac na wieczor, jutro sie pojawie ;-)

To ja pierwsza z rana!!!

:-):-):-)Dzień dobry!!! :-):-):-)

Odpieluszania dzień drugi. Właśnie się zlała... :dry: ale nic... wytrzymam, wytrzymam...

Stefanka to wasze zdjęcie jest śliczne :tak: :-)

No a Fota Alex, hmmm... wyjechana :-D:-D:-p:-p

Kacha jak u was :-) czekamy :-):tak:

Wszystkim życzę miłego dnia!!! :-)

Ostatnia edycja:
DZIEN DOBRY WARIATKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale sie usmialam :-D:-D:-D:-D, musialam glupio wygladac siedziec przy biurku i cieszac sie do kompa :-D:-D:-D

Alex :-D:-D:-D:-D ale nasza Stefcia ma figurke :tak::tak::tak:, juz sie nie moge doczekac jak na zlot przyjedzie i nas zastrzeli jakas bombowa kreacja, a Jarunio jaki orzystojny :-D:-D:-D:-D.
Co do testu alko to wczoraj sie Desperadowalam z moja szwagierka zza płota ;-) wiec bym nie przeszla :baffled::baffled:

Stefanka ja poznaje, ten z prawej to PIOTR RUBIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, calujacy jakas Elke ;-);-):-D:-D:-D

A dla niedowidzących zdjecie Jessi jest na NK :-p:-p:-p:-p

Kasia Mustelle kupisz w kazdej lepszej aptece, przynajmniej u nas jest :tak::tak:

A ja chyba sprobuje z ta oliwka, mam bardzo sucha skore, albo kupie to co na pocatku kupowalam kubie, takie plyn do kapieli z Nivea z oliwka. Pamietam ze kube jak wycuiagalam z wody co taki fajny sliski byl.
A jest tez olejek do kapieli z Nivea, taki w szklanej butelce, kosztuje prawie 20 wiec jak na plyn do kapieli to sporo wiec moze jest warty ceny, kupie go to Wam powiem

milego dnia bo musze popracowac

heloł gaduły :-)

t. ma dzisiaj urlopik i może skoczymy na zakupy

kasia na brzuszek polecam zwykła oliwkę dla dzieci :tak: z oliwek polecam HIPP-a! rewelacja!
a z avonu korzystałam kiedyś bo mama była konsultantką ;-) zaopatrywałam się głównie w kosmetyki do kąpieli. kolorówka raczej rzadko, perfumy też :sorry2:
mają świetne mgiełki do ciała na lato :tak:
oliwkę do kąpieli leję ale rzadko - została mi po kini ;-) zostawia trochę tłuszczu na wannie i potem trzeba myć ale skóra się nawilża :tak:
paula podeślij linka do tego tonika. ja kini przemywam twarz wacikiem zmoczonym w zwykłej kranówie ;-) no i zawsze muszę moczyć dwa: jeden żeby jej buziaka wytrzeć a drugi do jej buzi :-D
no i trzymam kciuki za odpieluszanie!
stefcia a kiedy to było??? tak romantycznie... pewnie dawno i nieprawda :-D:-p:-D:-p

mała póki co ogląda "akademię pana kleksa" :-) uwielbia jak golaski kąpią się pod drzewem :-D:-D:-D pamiętacie? ;-):-)

miłego!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry