reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Baśka to pokaż fryzik ;-)

Stefanka a co dobrego jadłaś?:-)

Kacha cierpliwości :-) W razie czego przełóż im bilety na inny termin... :-D;-)

Dota uważaj sobie z tymi prognozami bo wiesz Jutrzenka lubi rządzić i jeszcze bana dla Ciebie załatwi u admina.. :-D:-D:-D

Kasia... ale artykuł... :szok: ciekawe czy tego nie wymyślili...

Aga jak woła to dobrze ;-)

Wyskoczę psa zawołać bo łajdus uciekł... :baffled::wściekła/y:

reklama
Hejka!
I ja sie dopiero witam, bo od rana tesciowa u mnie byla i tylko mi sie udalo lekko podczytac...
Cos mi mloda troche goraczke podlapala i nie wiem czy od kuzynki czy co, bo narazie innych objawow brak...
Kacha... cierpliwosci! :) I delektuj sie bliskoscia z corcia :) Ciekawa jestem jak Olis reaguje na obecnosc nowej lokatorki w domu :tak:....
A Stefanka chyba jeszcze na kolacje zostala hehe:-D...
Dobra zmykam tez cosik porobic poki mloda spi, bo chlop glodny z roboty wroci :)

hejo

Stefanka co jadlas ?? my dzis tez mamy dzien lenia i poszlismy na pizze :tak::tak:

Paula od razu rzadzic, ja po prostu dbam o lad i porzadek

Pryzybelka zdrowka dla corci

Dotka 1 żółta kartka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kacha hej hej pogon ta rodzinke i wracaj do nas :tak::tak:

Kasia bidulko tez mnie tak zalatwili na tescie glukozy wrrr:no::no:

Basia pokaz nowa fryzurke

a ja jutro mam URLOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

R ma sluzbe a ze mam ciagle nie zrobiony woz to bierze moj a ja zeby nie kombinowac nie ide do pracy :-):-):-), ach poleze do 8 rano :tak:

Więc miało być tak jak na zdjęciu na dole ale trochę się przeraziłam i jest trochę dłuższe - fotki wrzucę jutro jak szwagierka mnie pocyka ;-)
Miłego wieczorku i dobranoc.

Załączniki

• 122.jpg
    122.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 62
Sylwia :-D:-p:-D

Baśka fajna to fryzurka. Ja myślałam ze Ty całkiem na krótko zaszalałaś... :-D

Pryzybelka zdrówka dla Kajuni :-):tak:

Młoda jeszcze łazi... ta to ma zdrowie...:szok::-D dziś cały dzień była u nas moja chrześnica. Ale się dziewczynki wybawiły.. :-):-):-) super. No i Werka była dobrym instruktorem siusiania... :tak::tak::tak::tak: Jula sama na kibelek wchodzi... hehe ale jak... :-D:-D:-D jakoś dookoła. Jutro może nagram to się pośmiejecie... :-D:-D:-D

witam sie i ja:tak:

Baska fryzura fajna ale trzeba miec proste włosy:tak:
paula trzymam kciuki za kibelkowanie julki no i zycze cierpliwosci i konsekwencji w działaniu;-)

kasia dobrze ze wyniki J są ok

jutrzenka to mowisz ze jutro się byczysz:-pa ja mam do ciebie sprawe ale to jutro na gadu sie odezwe;-)

kacha ciesz sie corcią i odsypiaj w wolnych chwilach a jak juz znajdziesz czas to napisz nam jak Olis reaguje na nowego czlonka rodziny, no i jak tam malutka:tak:

pryzy zdrówka dla córci:tak:

kata pytałas o odkurzacz - tak -kupilismy zelmera syriusa 1900 - fajny jestem zadowolona:tak:

a i mam pytanie czy ktoras z was ma w kuchni błyszczace meble?tzn chodzi mi o fronty lakierowane nie matowe....no czy nie zostają na tym paluchy..no wiecie...

o prosze i viki nawet sie odezwala :)) kiedy jakies fotki wrzucisz domku ??
paula J ugotowal full wypas obiad z pieczonymi udkami z kurczaka tylko do mizerii dodal slodka smietane hehehe
nie odzywalam sie bo nie moglam sie ruszyc!

reklama
kobietki ja pojawiam sie i znikam, grypa mnie bierze juz trzeci raz tej zimy, mam dosc,

paula jak o julii czytam to mam straszna chec na odpieluchowywanie i moze sie zbiore

odezwe sie jutro a teraz ide sie wygrzac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry