Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)

stoi przed lapkiem i tak robi głowką hihi

a miałaś w komplecie turboszczotkę? bo on nie ma ale póki co nie ma dywanów ;-) a ciekawa jestem jak to to się sprawuje :-)

. Niby sie polozylam na dole w ubraniu ale to juz ni to samo, poza tym pilnowalam zeby mi kominek sie dobrze zapalil i bylo po spaniu.

, a tak powaznie to kuba mnie zaplanowalam sobie do zabawy od rana, odkad zeszlismy na dol musialam myc samochody, to jedna z jego ulubionych zabaw, bierzemy mokra chusteczke i myjemy auta, a jak przestane to on ciagle mama byjesz mama byjesz 

sie udalo. A ona ma cos stweirdzone dlaczego tak sie dzieje, brala jakies leki? jak szybko traci te ciaze??. Moze niech pojdzie do innego lekarza. 

i jeszcze tak potrzasa glowa jak ta wkurzona 

.

nastepnym raze sie poprawi :-)
, u nas nie ma problemu narazie z chorowaniem odpukac ale przez te mrozy nie chorujemy, nawet kataru nie mamy, hmm choc jeden plus 

najgorsze jest to, że ma słabą psychikę bo bardzo chce mieć dziecko a wiadomo jak z tym jest kiedy się bardzo chce
ech... na razie nie chce rozmawiać a ja nie pytam... za jakiś czas pewnie opowie co się tak naprawdę stało...
dzieki

a wieczorami maluję dzieciom biurka i nie mam czasu odezwać się do Was.

więc noce mamy przespane i nie zasypiam w dzień na stojąco

Po za tym wróciliśmy do normalnego trybu życia bo Stasiowi skończyły się ferie 

Ale mam jedną zasadę której twardo się trzymam. Po 17 nie ma nic do picia po za mlekiem

i skutkuje bardzo