reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dota- ładnie:zawstydzona/y::tak::tak::tak: a mój łukasz lubi śmiejącą się emotkę. Jak ją widzi to mówi "lala haha". Ale z ciebie niepoprawna optymistka;-)
kata- przykro mi z powodu kumpeli,a co do pms to sama nie wiem może, @ mi się jak zwykle co miesiąc spóźnia, brzuch mnie pobolewa i d... i nic (przepraszam za wyr.)
jutrzenka- to masz dzień zabaw:-D:-D chciałabym walnąć robotę ale niestety nie mogę:-(
paula- gratki dla sikulca:-) oby tak dalej
kasiamaj- lepiej się nigdzie z domu nie wybieraj w taką pogodę:sorry2:

reklama
Viki nie zauwazylam jak pytalas o szafki, ja nic nie poradze niestety bo mam matowe

Kata wiesz z psychika to tak niestety jest, zawsze jest ciezko, zwaszcza jak widzisz wkolo inne dzieci, coraz to nowa koleznake czy kogos z rodziny w ciazy a sama nie mozesz, to naprawde wielk dramat

Paula ale Ci zazdroszcze ze macie juz pieewsze sukcesy, mam nadzieje ze u nas tez bedzie dobrze jak juz zaczniemy. Trzymam kciuki dalej

Aga u nas smoczek do zasypia jest, w ciagu dnia nigdy nie ssal i nie ssie ale do spania go szuka, narazie nie oduczam, moze za jakis czas

kuba wlasnie schowal sie pod stolem, ciekawe czy kupy nie robi :confused::confused:

Aga u nas nie było nigdy smoczka:tak::tak:tak wiec nie wiem;-)

Jutreznka
ze niby co??? wysyłałaś sobie z moim mężem,powtarzam MOIM mężem sms-ki na swieta???:szok::-p:cool2::cool2:

no i brawo dla Juleczki!!! to duzy krok:tak:

Katka wspolczuje kolezance...wiele z nas to przechodziło...wierze,ze ta Twoja kolezanka nie bedzie długo cierpiala i szybko zapomni te złe chwile cieszac sie swoim malenstwem

Majosia a masz:;-);-)

Weroniczka,Viki siemka!

u nas sloneczko swieci,niebo błekitne...uciekam zaraz z Mufinkiem na dwór:tak:

reklama
no właśnie u nas też smoczek jest do zasypiania i domaga się go strasznie:szok: w dzień czasem, chowam ale on czasem ma takie naloty że chce i musi mieć "monia" bo ryk jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chodzi i szuka " gdzie moń". Zastanawiam się jakby go tu oduczyć:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry