reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula, mówiłam, że 3 dnia będzie przełom, aaa... Słuchaj starszych, hehehe;-);-);-)
A jakie te ochraniacze kupiłaś. Daj linka jak to z allegro,plissssssss

reklama
Paula super, że się udało. Twój sukces tym bardziej mnie motywuje i chyba wystartujemy od jutra:tak::szok: aż się boję:-D
i jakbyś miała chwilkę to napisz proszę w skrócie te wskazówki;-)

Aga Marcel miesiąc temu pożegnał się ze smoczkiem. Sam go wyrzucił a my powtarzaliśmy mu że nieba bo przezcież wyrzucił:-p Kilka razy wołał do spania i jak mocno płakał to ja mu dawałam i jak tylko zasnął to wyciągałam. Po kilku dniach już przestał wołac wogóle a teraz jak pytam czy chce smoka to mówi bleeeeeee:-D
Poszło bardzo gładko tym bardziej że Olivia ma smoka i myśałam że Marcel będzie jej podbierał:sorry2:
Weź Łukasza sposobem, niech sam świadomie go wyrzuci albo odda, powodzenia:-)

Kata wspólczuję koleżance:-( też dwa razy przez to przeszłam:-(

Jutrzenka ja dzisiaj spałam do 9:-p:-p R zaczynał lekcje później i wziął maluchy na dół żebym ja mogła się wyspac:tak: Pospałabym dłużej ale byłam z koleżankami na kawkę umówiona:-p:-D

Asiacur
mój Marcel nigdy nie chorował więc nie wiem co Ci poradzic, ale szczerze Wam współczuję:-(

No, to tyle co mój mały móżdżek zapamiętał. Buziaki dla reszty:-)

Hello!
U nas dzisiaj od rana Kaya wyjatkowo upierdliwa i szczerze mowiac nic mi sie nie chce...
Paula, to brawo dla Julci za pierwsze sukcesy! Na pewno sie uda calkowicie odpieluszyc:tak:
O odsmoczaniu sie nie wypowiadam, bo mloda nie uzywala nigdy....
Kurcze zycze zdrowka chorym... Wczoraj sie najadlam orzeszkow w pikantnej posypce i tak mnie zmulilo, ze cale popoludnie do wieczora zdychalam... A u Kayi moze tez zeby ida, bo normalnie przechodzi sama siebie... Dzisiaj goraczki nie ma jak narazie ale niegrzeczna jest i marudna ze szok:szok:....
Nie chce ktos dziecka pozyczyc na pare godzin????;-) U ludzi da sie z nia wytrzymac:-D

Jejciu ale mi burczy w brzuchu.... ide cos zjesc i kawusi sie napic, bo chyba dzisiaj zapomnialam sobie zrobic:baffled:
Milego!

jenyy ale mi sie nic nie chce!!!!!!!
cale szczescie jeszcze tylko 2 dni i ferie !!!!
ciesze sie bardzoo. bede siedziala non stop na BB z wyjatkiem czasu kiedy bede u alex !
weroniczka ale mialam sen!! snilo mi sie ze robilam te drozdzowki ale ciagle mi brakowalo jakis skladnikow i najlepsze jest to ze jednym z nich byla kasza jeczmienna ?!?!? i co powiecie??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry