reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
no ale tylko na chwilkę wyszłam na podwórko....:-( -sierota...:tak:

Alex-z podnóżkiem nie będzie sie tak bał do tego kibelka,i potem do mycia rączek Ci sie przyda dla małego.
Jutrzenko-zapomniałam o Tobie...-kupiłam to mleczko z nivea dla dzieci intensywnie nawilżające i powiem Ci że bardzo fajna jest po nim skóra i od razu szybko wchłania.

dokupiłam dziś jeszcze Kubie majtasy w stonce ten 5-cio pak ale wziełam na 116 bo te na 110 co mu wzięłam to ma takie akurat...a tamte są troszkę lużniejsze.

a ja mam pytanie : czy wasze dzieci ssą jeszcze smoczki?

u nas smoczek poleciał do kosza w niedziele. Dzięki odkurzaczowi. Taka wymiana, za wyrzucenie smoczka dostanie do zabawy odkurzacz.
Bardzo potem płakał przy zasypianiu, ale zasnął w końcu bez. Na drugi dzień tylko poleciał zobaczyć czy może jeszcze uda się wydobyć smoczek ze śmieci i już więcej o nim nie wspominał.

I całe szczęście bo tez mieliśmy smoczek tylko do spania, ale ostatnio coraz częściej dopominał sie o smoczek w dzień.

Och żeby z pieluchami nam tak mogło pójść :-D

Filipek znów ma katar. Zielony jak trawka i kaszel mu się robi. Normalnie już nie wiem jak z tym walczyć -i psikam marimerem i odciągam. A on jak widzi fridę to uderza w straszną rozpacz. Poradźcie coś.
Poza katarem nie gorączkuje ani nic takiego. Rosną mu tylko zęby.

Biedny Filipek
Asia z doświadczeń mojej siosry: lekarze zawsze przepisywali na gluty antybiotyk, ale jak były same gluty a osłuchowo wszystko w porządku, to moja siostra nie podawała antybiotyku.
Podobno taki katar tez może być na tle alergicznym.

..to u nas trudno będzie-bo Kuba przez sen pije...i to ok pół litra.....:baffled::dry:

Kasia u nas skończyły się nocne popijawy jak smoczek z butelki został przegryziony. Nowego już nie kupiliśmy a z kubeczka Leniuszkowi nie chce się pić.

Paula gratki dla Julki

A w ogóle to ALOHA Wszystkim!

Zdrówka dla Chorowitków !
Przesyłam Wam zdrowotną energgię:

images

Ostatnia edycja:
Madziu-ale u nas Kuba z aventa pociąga.....z niekapka a tam ma plastikowy ustnik :baffled::dry:-on śpi i pije....nie wiem jak tak można ale widocznie to jest możliwe...
a jak mu nie dasz albo zabierzesz to wielki ryk i od razu pobudka.....

pomyślę...-ciężko będzie...on w nim w nocy i w dzień...jak z ulubioną zabawką wszędzie łazi....

załączyłam..i nie było widać -to skasowałam ;P

Ostatnia edycja:
Aloha :-D

Stefanka swietnie wygladasz :-D:-D

Asia drowka dla Filipka, my przy katarze to uzywamy fridy, kuba tez nie lubi i ucueka ale jakos dajemy rade. Z kroplami ostroznie, czasem jak widze ze mam bardzo zapchany nos to daje mu Otrivin. Poza tym tylko Olbas Oil :tak::tak:

Kasia uwazaj na siebie kobieto

co robicie? ja siedze sama i mi smutno i nudno :confused:

reklama
dzięki dziewczyny za odpowiedź w sprawie smoczka, spróbuję może sam wyrzuci go jakimś cudem:sorry2:
kasiamaj- a mówiłam żebyś z domu nie wychodziła:sorry2: uważaj na siebie:sorry2:

a ja mjutro nie idę do pracy bo nas totalnie zawiało i droga jest nieprzejezdna takie zaspy a do 7 rano na pewno nie odśnieżą zwłaszcza tego odcinka 7 km które mam do głównej drogi:sorry2:jestem uziemiona ... ale fajnie może uda mi się jutro pospać:sorry2: ale nie będę się napalć bo mi wyjdzie jak jutrzence:sorry2:

stefanka - Łukasz zrobił bardzo zdziwioną minę jak zobaczył twoją małpkę i cały czas powtrarza "mapa, mapa"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry