reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
asia- no to ciekawie masz z Filipkiem, jakoś sobie nie potrafię tego wyobrazić jak tą kupę łapiesz w locie. Nie wiem co ci poradzić:no::no::no:
jurzenka- chyba więcej plusów ma to prywatne przedszkole, a jak do ceny państwowego dojdzie jeszcze koszt innych zajęć to różnica nie będzie wielka :sorry2:
:szok:

Ale tak a`propos gadania i tlumaczenia... mi sie wydaje ze te nasze dwulatki juz duuuzo rozumia z tego naszego gadania.
mi to się wydaje ze Łukasz więcej rozumie niż M.;-):-D:-D
kasiamaj- to super wieści że badania J, ok. A co do kremów to ja od 4 miesiąca smarowałam się zjaką na rozstępy i jeszcze coś na biust miałam dla kobiet w ciązy i matek karmiących ale nie pamiętam jak to się nazywało:sorry2:a na całe ciało dobre są też oliwki dla dzieci albo Oilatum do kąpieli
paula- ja tez jakoś nie jestem przekonana do balsamów z avonu, są mocno chemiczne:sorry2:a u nas ostatniio coraz częściej siku i kupa w nocnik ale po domu chodzi w pampersie, czasem zawoła a czasem sama go sadzam i zrobi:sorry2: odpieluchowanie na poważnie będzie latem:sorry2: i tak ja Łukasza narazie nie wysyłam do przedszkola:sorry2:
alex- niezłe zdjęcie:szok::-D

reklama
dzień dobry
byłam na pobraniu krwi,i tak mi babka żyłę rozwaliła że mam wielkiego siniaka.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jeszcze przed 14-tą mam tylko wizytę u dentysty i mogę wracać do domu-.zaplanowane sprawy załatwione.
byłam też na rozmowie z szefem w sprawie dalszej umowy.
kupiłam sobie mleczko dla dzieci intensywnie nawilżające -zobaczymy???
rany ale mam dziś apetyt..........:szok::szok::szok:

miłego dnia.
czytałyście....
http://www.mamazone.pl/artykuly/mamy-glos/newsy/2010/9-latka-urodzila-dziecko.aspx

EDIT-do dentysty nie idę...;( wody nie mają w przychodni.....

Ostatnia edycja:
hej!

Ale mi się nic nie chce... Wróciłam z miasta i się zmęczyłam. Pranie się robi, ja jem jabłko i popijam kawką. Szkoda tylko, że jeszcze muszę prasować. Jak ja tego nie cierpię.

Kasiamaj, brak wody uratował cię przed dentystą-sadystą. :-D;-)A artykuł niezły - jak będzie miała 29 lat to jej syn 20, hehehe... Tragedia...

HOP hop!! Melduję się że żyję ;-).
Alex trochę ma katar i pierwszy raz się z tego cieszę, bo mogłam zostać w domu.
Siedzę, narobiłam porządki w domu, klachy z sąsiadką tylko muszę jeszcze poczytać co u Was chociaż najważniejsze już wiem - Jessi już jest :-D:-D.
U nas wszystko dobrze. Alex szaleje, w dzień już bardzo rzadko śpi no i woła na nocnik. Czasem mu się jeszcze zdarzy że się posiurka ale to z reguły jak jest bardzo zajęty zabawą lub bajkami.
Idę poczytać co u Was....

I JA MOWIE:DZIEN DOBRY:-):tak:

widzialyscie: (Jutreznka to nie dla Ciebie)
Meteorolodzy ostrzegają: śnieg zasypie całą Polskę - Wiadomości - WP.PL

to juz chyba zadna nowosc,niee?ostatnio pełno tylko takich wiadomosci pogodowych... jak zima to taka z prawdziwego zdarzenia...ale wiecie co?moze to taka zima stulecia i za kilkanascie lub kilkadziesiat lat bedziemy ją wspominały i mowiły:
w 2010 roku to była zima!;-)

cieplutko pozdrawiam to byłam ja-dotaaa;-):tak:

Hej Dziewczynki :-)
Ślicznie dziękujemy Wam za wszystkie gratulacje :-) Młoda jest boska, ale w nocy daje tak czadu, że nie wiem jak ja funkcjonuję:baffled: Chciałam Was nadrobić i być już na bieżąco, opowiedzieć wszystko i w ogóle więcej napisać, ale przy mojej matce się nie da. Mówię Wam, tak mi moja matka siada na psychikę, że nie marzę o niczym innym niż, żeby w końcu wyjechała. Mam jej serdecznie dość:no:

hej Kacha:-):-):-) to odpocznij sobie a bb sie nie przejmuj...nadrobisz...teraz ciesz sie swoją ślicznotką:tak:
a ta Twoja mama długo jeszcze u Was bedzie?:sorry2:

Kacha - pociesz się faktem, że przyjechała tylko na 2 tygodnie i większość z tego czasu już minęło. Trzymaj się dzielnie - jednym uchem wpuszczaj, drugim wypuszczaj. Będzie dobrze...Musisz być silna!!

Zapomniałam - ostatnio stwierdziłam że skoro w moim życiu zaczęły się zmiany to fryz też trzeba zmienić - ścięłam się na krótko.

reklama
hej
dotarłam do domu-choć z wielkim trudem...
ale już jest ok.
u nas już zaczęło sypać....
Kacha-odpoczywaj.;-)
Asia-no może i uratował...ale co się odwlecze.....:zawstydzona/y:
Baśka-hej.zaraz wskoczę do Ciebie na picasa.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry