Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej
a ja dziś pomarudzę...
strasznie sie czuję-jestem niewyspana od 3-ej miałam koniec nocy
coś mi jest i dziwnie sie czuję.............
jakiś rozstrój żołądka?????
najlepiej był przespała cały dzień,ale się nie da....
młody ma dziś dzień marudy.:-(
Witam serdecznie ja dwudniowa królowa ciętej riposty Normalnie z samego rana Stefanka mi taki szok z tą koroną zapodała
Jutrzenka to nie miała być czekolada tylko rafaello z migdałkiem w środku ;-);-);-)
Kasiamaj ja malowałam biurka w ulubione postaci z książeczek o Panu Kuleczce Bo kupiłam dzieciom kolorowe drewniane krzesełka w ikea i do tego z surowego drewna stoliki No i teraz Staś ma białe krzesełko i stolik z Panem Kuleczkom, Tadeczek ma żółte krzesełko i stolik z psem Pypciem i muchą Bzy bzyk a Małgosia ma niebieskie krzesełko i stolik z kaczką Katasrtofą
witajcie i witaj Ty Weroniczkoooo;-) Weroniko matko trójki dzieci!!!!! czy wczoraj to był rzczywiscie tylko 1reds ?????????????????;-)no normalnie za dnia spokojna a wieczorem.....
Kasiula trzymaj sie!!!moze uda Cie sie jakos w dzien odespac...
Madzia,Jutreznka,Basia witajcie!
ciepło dzisiaj...słoneczko świeci i nawet temp.+2;-) pootwierałam wszedzie okna-uwielbiam takie swieze powietrze
Aga jak tam dzis???
ide na owsianke,sprzatanako i spacerek...miłegoooo
Hej Kochane:-)
Jak zwykle jesteście niezastąpione:-) Ślicznie Wam dziękujemy z Jessi za piękny prezent:-) To była chyba wczoraj jedyna chwila dnia kiedy się uśmiechnęłam i poryczałam się ze szczęścia, a nie z rozpaczy Przepraszam, że nie ma mnie na BB, ale przy mojej matce jest to awykonalne. Powiem Wam tylko, że jest tragicznie, wtrąca się we wszystko i ma w d... zdanie wszystkich, usłyszałam wczoraj tekst, że matka ma zawsze rację Zresztą wszystko Wam pewnie opiszę jak ona wyjedzie (szkoda, że jeszcze tydzień muszę się z nią męczyć).
Jeszcze raz Wam ślicznie dziękuję i wysyłamy Wam wszystkim buziaki ogromne:-)
Wstawię zaraz szybciorem zdjęcia Młodej z prezentem od najfajniejszych Cioć na świecie:-)