reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejo

nie wyspalam sie a to wszystko przez STEFANKE !!!!! bo czekalam na pikantne szczegoły zlizywania czekolady :-p:-p:-p:-p i nic :cool:

to na tyle bo mam co robic ;-)

milego dnia

reklama
hej
a ja dziś pomarudzę...
strasznie sie czuję-jestem niewyspana od 3-ej miałam koniec nocy
coś mi jest i dziwnie sie czuję.............
jakiś rozstrój żołądka?????
najlepiej był przespała cały dzień,ale się nie da....
młody ma dziś dzień marudy.:-(
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Alex-nie...to mój kochanek...:-p:-p:-p
Weroniczko-sama malowałaś biurko...???-jakimś kolorem???
Baśka-udanej imprezy.;-)
Jutrzenko-no..to do roboty :tak:;-)-miłego.

wpadnę później-jak dożyję .......................

Witam serdecznie ja dwudniowa królowa ciętej riposty:sorry2::sorry2::cool2::cool2::cool2: Normalnie z samego rana Stefanka mi taki szok z tą koroną zapodała:tak::tak::tak::tak:

Jutrzenka to nie miała być czekolada tylko rafaello :tak::tak::tak::tak: z migdałkiem w środku ;-);-);-)

Kasiamaj ja malowałam biurka w ulubione postaci z książeczek o Panu Kuleczce:tak::tak::tak: Bo kupiłam dzieciom kolorowe drewniane krzesełka w ikea i do tego z surowego drewna stoliki:tak::tak::tak::tak::tak: No i teraz Staś ma białe krzesełko i stolik z Panem Kuleczkom, Tadeczek ma żółte krzesełko i stolik z psem Pypciem i muchą Bzy bzyk a Małgosia ma niebieskie krzesełko i stolik z kaczką Katasrtofą :tak::tak::tak::tak:

witajcie i witaj Ty Weroniczkoooo;-)
Weroniko matko trójki dzieci!!!!! czy wczoraj to był rzczywiscie tylko 1reds ?????????????????:szok::szok:;-)no normalnie za dnia spokojna a wieczorem.....:szok::cool2::-p

Kasiula
trzymaj sie!!!moze uda Cie sie jakos w dzien odespac...:tak:

Madzia,Jutreznka,Basia witajcie!

ciepło dzisiaj...słoneczko świeci i nawet temp.+2;-) pootwierałam wszedzie okna-uwielbiam takie swieze powietrze:tak:

Aga jak tam dzis???

ide na owsianke,sprzatanako i spacerek...miłegoooo:tak:

Hej Kochane:-)
Jak zwykle jesteście niezastąpione:-) Ślicznie Wam dziękujemy z Jessi za piękny prezent:-) To była chyba wczoraj jedyna chwila dnia kiedy się uśmiechnęłam i poryczałam się ze szczęścia, a nie z rozpaczy :tak: Przepraszam, że nie ma mnie na BB, ale przy mojej matce jest to awykonalne. Powiem Wam tylko, że jest tragicznie, wtrąca się we wszystko i ma w d... zdanie wszystkich, usłyszałam wczoraj tekst, że matka ma zawsze rację:szok: Zresztą wszystko Wam pewnie opiszę jak ona wyjedzie (szkoda, że jeszcze tydzień muszę się z nią męczyć).
Jeszcze raz Wam ślicznie dziękuję i wysyłamy Wam wszystkim buziaki ogromne:-)
Wstawię zaraz szybciorem zdjęcia Młodej z prezentem od najfajniejszych Cioć na świecie:-)

hej babeczki

kasia wypoczywaj bidulko...
kacha no właśnie matka ma zawsze rację więc po co się wpier...a w twoje wychowanie dzieci :wściekła/y:

ja dzisiaj szybciorem bo t. ma wolne :-)
pogoda piękna, mała z t. na dworze lepi bałwanka ;-)
spadam odgruzować mieszkanko...

a potem siuuuuuu na zakupy!

Hej!

Kacha, głowa do góry. Tydzień szybko minie...

Piękny dzionek. Słoneczko świeci. Piję sobie kawkę i słucham Comy... Żyć nie umierać:-):-):-):tak::tak:;-);-)

reklama
Hej!

I tylko sie witam bo czekam na klientkę ;-) Ma przyjechać bb forumowiczka z warszawskiego wątku do mnie ;-):-)

Życzę wam miłego dnia :-):tak::-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry