reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniko-no to macie nowych sąsiadów-oby okazali sie mili i uprzejmi-bo jak mówisz wychowani są :-D;-)
ja też bedę miała wolne bo J usypia Kubcia-zobaczymy jak dziś minie noc....:baffled:-aż sie boję że znów będzie lament i marudzenie.

jak mi Kuba odpadł po południu -to spał bez pieluszki (bo w sumie zapomniałam mu założyć) i wytrzymał :tak:-nie zalał nam łóżka.

dziś c.d nocnego odstawiania Kuby od niekapka...

reklama
u nas w domu kubki niekapki poszły w odstawkę. Małgośka w poniedziałek ostatni raz piła z takowego i teraz pije już tylko z normalnego kubka :tak::tak::tak::tak::tak:
No i do tego pięknie załatwia się na nocniczek:tak::tak::tak::tak:

no to brawo dla Małgośki
u nas nie da rady z normalnym kubkiem-przynajmniej na razie...musze niekapek zastąpić bidonem,bo i tak budzi sie na picie nocne -potem zobaczymy.
jestem zadowolona bo ładnie słucha że ma sie napić i oddać mamie kubeczek,może nie będzie tak zle...
oby.

maluch mnie smyra tak delikatnie.:-)

Ale fajnie... to jest cudowne uczucie takie delkiatne ruchy dzidzusia. Ach... troszkę zazdroszczę:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Hej hej gdzie jesteście?? Nudzę się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Weroniko-nie nudź się łyknij sobie :-D
images

ale ta dzidzia leniwa...trochę poruszyła się gwałtownie bo kichnęłam :-D-chyba sie wystraszyła...na razie to takie gilgotanie delikatne...ale odczuwalne.:-)

hejo z wieczora

nie wiem czy cos napisze bo zaraz pekne, cos mnie skusilo zeby zjesc zimne nozki i wszamalam cala mala saleterke i zaraz wybuchne tak sie najadlam

moze potem cos wiecej skrobne :baffled::baffled::baffled:

reklama
Weroniczka prawie ;-)

Alex a co zazdroscisz :-p:-p:-p

Magda81 witaj, moj synek tez urodzil sie 19.12 i tez ma na imie Kubus :-)

Kasia ale Ci fajnie z tymi ruchami, niedlugo i ja sie chyba wezme z robote a nie tylko dla przyjemnosci ;-):-D

Dotka, Pryzybelka R tez ma 10 letnia chrzesnice. Na gwiazdke chciala dostac film i muzyke z filmu Hannah Montana 3. Dostala tez bo chciala pamietnik poduszke z hanna montana. Poza tym to Simsy i wszystko z Hanna Montana. A ona lubi tez zakladac jakies torebki i w nich chodzic po domu, to taki wiek maly elegantek ;-):-). A druga sisotrzenica R to oprocz tego co wyzej to jeszcze chciala psa Yorka (w sumie to drobiazg ;-):-D:-D:-D tylko w kosmicznejcenie:-D) i telefon Motorolla :-D:-D

wiecej grzechow nie pamietam :sorry2::sorry2::sorry2:

reszta niech mi wybaczy cmok cmok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry