Weroniczka
Klub grudniówek'07
Idę nastawić ciasto na bułeczki na jutro na śniadanie i idę spać bo mnie się oczka kleją.
Dobrej nocy rzyczę.
Dobrej nocy rzyczę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe, Dotka, to moze lepiej nie pytac wprost, bo sie zdziwic mozna
Czego to ludzie nie wymysla;-)....
.... No i tak wlasnie myslalam, ze moze jakas fajna torebke, albo koszulke do spania ewentualnie jakis box na skarby... Po obiedzie jedziemy na zakupy, to musze cos wymyslec na miejscu

Jedyny mankament, ze sie samo w szafkach nie uklada:-)....

A moze nie tyle z autopsji, ile corka mojego P na taki cus chorowala i dostala.....

;-)

A to wszystko przez naszego nowego notebooka, który jest mniejszy i jak nie patrzę na klawiaturę to ciągle naciskam to co nietrzeba

Ale nic to, będziemy próbowac dalej tym bardziej, że wiem że on doskonale kuma bo znalazł sobie zabawę. Mówi że chce siku a jak chcę go wysadzic to mi ucieka i się cieszy

Ja nie upierałabym się tylko przy rodzinie. Wiadomo, że rodzina w pierwszej kolejności ale muszą to byc osoby z którymi utrzymue kontakt i wiem że tak już zostanie. Mam dużą rodzinę i z wieloma osobami nie utrzymujemy kontaktu wogóle więc są zupełnie jak obcy
a jest też kilku przyjaciół którzy są bliżsi niż rodzina

takiego zakończenia nie spodziewałam się

Zawsze bierze moją rękę i obejmuje się w pasie,całuje mnie milion razy a potem zasypia przytulony
Prawie codziennie przychodzi do nas nad ranem żeby się poprzytulać, a jak jestem odwrócona do niego plecami to mnie klepie po ramieniu i mówi "mamo choć"
ale ja to kocham
takie uroki dzieciństwa, jak będzie starszy to już nie będzie taki chętny do przytulania więc korzystam póki mogę

ale jakoś nam poszło i nawet podłogi umyłam
(paula- widzisz jak ty pozytywnie na mnie wpływasz)

A tak na serio, to rzeczywiscie przykre...i wkurzajace.....:-(
niedlugo bedzie przemadrzalym przedszkolakiem, ktoy nie da sie ani pocalowac ani przytulic....
:-)
;-)
Wiesz, nowy towar w bloku....
;-)

) więc wpadam się zameldować, że żyję i jeszcze się nie pozabijałyśmy;-) Gdyby nie moja matka to powiem Wam, że byłoby idealnie, Młoda ślicznie śpi, ślicznie cyckuje, troszkę mniej się drze, jest przecudowna i przekochana
Oliś do siostry ma dystans, położony obok niej wpada w histerię, łapię ją za rączkę i odsuwa, ale i tak już jest coraz lepiej i prędzej czy później się pokochają
Tomek stara się jak może, aż go nie poznaję, więc jeszcze tylko kilka dni, a będzie sielanka