reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Jutrzenka tak, każdemu kupiłam osobny stolik :tak::tak::tak::tak::tak: taki 50 na 60 cm. Jutro Wam wkleję fotki jak to wygląda w pokoiku.

A Małgosia dziś pożegnała się z łóżeczkiem szczebelkowym i teraz śpi sobie na swojej części łóżka piętrowego:tak::tak::tak::tak::tak: I tak oto dorastają mi dzieci:baffled::baffled::baffled:

Alex jak przeczytałam Twój tekst że obwąchiałam sąsiada to aż mi ciary przeszły z obrzydzenia. Zresztą teraz jak to piszę też mi przechodzą i aż mnie mdli bleeeeeeeeeeeee

Weroniczka masz takie lozko drewaniane co jedna dziecko spi wyzej a drugie ciut nizej na takie wysuwanej czesci???. Moja sisotra takie kupila po wypadku jak jeden pokoj musiala prrzeznaczyc na pokoj do cwiczen i nauki dla Danielka :-(:-(. I teraz on spi na gorze tego lozka a ten o rok mlodszy Kamil nizej :tak: to jakby co to uslyszy i jest niedaleko:tak:. Dlugo spal w pokoju z siostra i szwagrem ale teraz chce spac z bracmi wiec jedno lozka kupili takie poziomowe drugie zwykle i chlopski we trzech spia w jednym pokoju a drugi maja taki z kompem co w nim siedza w dzien.
A Mlagonia sie nie wierci, nie spada z tego lozka??

jutrzenka ja nawet teraz mam podobny
313001-0314

Jutrzenka łóżko mamy takie jak na zdjęciu. A biurka wyglądają teraz tak:

Załączniki

• Obraz 007.jpg
    Obraz 007.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 46
  • Obraz 011.jpg
    Obraz 011.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 45
  • Obraz 010.jpg
    Obraz 010.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 43
Weroniczka ta panierka to z wiorek kokosowych?? :szok::szok:. A pomysl na lozko fajny, cala trojka razem. Na gorze pewnie Stas, nizej Malgosia a Tadeczek na tej czesci wysuwanej? A na gorze jaka mala stopka wystaje.
Moja sis ma inne, to pewnie na zamowienie???

Stefcia fajowy ;-):-)

reklama
Na górze śpi Staś i to jego wielka stopa;-) A na części wysuwanej śpi Małgosia. A łóżko było kupowane na allegro :tak::tak::tak: Jedynie mąż zrobił Małgosi płotek żeby nie spadła w nocy z łóżka.

A panierka dokładnie tak jak piszesz. Zamiast bułki tartej daje się kokos.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry