kata-woj
BULDOŻER-mama
dzień dobi :-)
byłam z młodą na poczcie odebrać t. książki
ale wózkiem pojechałam bo kałuże nieziemskie
słońce świeci co napawa mnie optymizmem bo już wiosna za progiem :-)
poczytam co tam w necie i może się za jakie sprzątanie wezmę bo młodą oddelegowałam do teściów ;-)
viki damian idzie jak burza! zdolnego masz syna i masz powody do dumy!
:-)
basia też byłabym za tą końcówką kolekcji ale musisz gdzieś wyeksponować je i zaznaczyć, że to nowa odzież
bo niektórzy klienci to mało kumaci są i mogą się zrazić, że używana a taka droga ;-)
paula dla mnie też nie byłby to powód do dumy
małej nie dopuszczamy do kompa chyba, że chce pooglądać teledyski jak jula ;-)
fajowa ta torba z jedzonkiem
aga ja kini mówię, że komputer nie działa, brak prądu hehe
pewnie nie wie co to znaczy ale działa na nią ;-)
edit: paula ponoć się kruszy ciastolina z biedrony :/
byłam z młodą na poczcie odebrać t. książki
ale wózkiem pojechałam bo kałuże nieziemskie
słońce świeci co napawa mnie optymizmem bo już wiosna za progiem :-)
poczytam co tam w necie i może się za jakie sprzątanie wezmę bo młodą oddelegowałam do teściów ;-)
viki damian idzie jak burza! zdolnego masz syna i masz powody do dumy!
:-)basia też byłabym za tą końcówką kolekcji ale musisz gdzieś wyeksponować je i zaznaczyć, że to nowa odzież
bo niektórzy klienci to mało kumaci są i mogą się zrazić, że używana a taka droga ;-)paula dla mnie też nie byłby to powód do dumy
małej nie dopuszczamy do kompa chyba, że chce pooglądać teledyski jak jula ;-)fajowa ta torba z jedzonkiem

aga ja kini mówię, że komputer nie działa, brak prądu hehe
pewnie nie wie co to znaczy ale działa na nią ;-)edit: paula ponoć się kruszy ciastolina z biedrony :/

Jest tyle innych ciekawych zajęć, które rozwijają malucha...
No mówię Wam, terrorka pełną gębą, a na zdjęciach taka słodziutka jest
Nawet mowic mi sie nie chce i od kilku dni nawet do rodzicow sie nie odzywalam.... Ale przynajmniej juz mnie miesnie tak nie bola, a z kaszlem i katarem da sie jakos funkcjonowac... Tylko mi mlodej szkoda, zeby nic nie podlapala, bo R cos tez juz wczoraj niewyrazny byl... A tak ladnie na dworze, a my w domu siedzimy....