• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
a moje serce az rosnie :-p:-D:-D

najpierw cos o mnie, a co tak egoistycznie polece :cool:

bylam z kuba w przedszkolu, pierwszy raz jedna piosnke potanczyl z dziecmi, tzn one tanczyly a on tak w kolko biegal :-D:-D:-D. I na koniec brawo bil :-D:-D:-D.
I wyszlismy dzis bez placzu, powiedzialam ze idziemy i poszedl :tak::tak:.
Podpisalam umowe, pani albo wczesniej albo teraz cos namotala bo powiedziala mi dzis ze 450 jest koszt i tyle wpisala w umowe :tak::tak::tak:.
Ciesze sie. Juz to miejskie za 350 sobie odpuszczam, sprobuje do tego gminnego bo 250 to fajna cena a tez sa takie male grupy bo to mini przedszkole. Jak sie nie bedzie grupy to zostanie tu. :tak:

a teraz poczyam co u Was

i i moja ulubienica sylwia sie pojawila !!
specjalnie dla ciebie
Animated_Kiss.gif

reklama
Kasiu mnie pod koniec ciąży non stop coś łapało i stosowałam tylko leki, które zawierały paracetamol, a że nic nie dawały to pozostało mi się do przeziębienia przyzwyczaić ;-) Raz jak była sytuacja kryzysowa to dostałam antybiotyk od lekarza, ale to przez upiorne i duszące ataki kaszlu.
Jutrzenko brawo dla Kuby przedszkolaczka :-)
Alex no niestety przy Młodej się sprawdziło, że dziecko po urodzeniu jest aktywne tak jak w ciąży ;-) Jessi w brzuchu szalała nocami i tak jej zostało :tak:

Widzę, że znowu zaczynacie wieczorne romanse,a mi znowu nie będzie dane poromansować :-( Muszę się lecieć kąpać póki jaśnie Pani śpi, bo jak się nie wykąpie to do Was moje swojskie zapachy dolecą i mi się bidne pochorujecie z wrażenia ;-):-p:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry