• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

wiesz ja czytalam ostatnio ze jesli chodzi o 2 latki to nie masz sie co martwic bo zmienia im sie jak w kalejdoskopie :)
moja to wiesz kiedys uwielbiala, pozniej nie a teraz tfu tfu cale szczescie znowu lubi :)

reklama
z dnia na dzień jej się przestawiło... a niedawno to po 3 razy dziennie chciała się kąpać... :eek::-D to dałaś nadzieję że to minie... :-D

chyba się zrywam bo od 7 mam Alankę... :eek::cool:

Paula - 1 marca, bo chciałam ostatni tydzień lutego ale księgowa wybiła mi to z głowy i ma rację. Tydzień otwarte a zus za cały miesiąc. Mówisz, że jazda po wyprostowaniu?! Alex patrzył na mnie spod byka jak w poniedziałek głos straciłam i ledwo szeptem udawało mi się mówić.
Weroniczka - jutro na pewno będzie lepiej. Wyśpij się kobietko
Stefanka z tymi humorami naszych dzieciaczków to masz rację

hejo

przyszlam Wam dobranoc powiedziac bo sen nie dopada

Paula moze w buraku wykap ta szynke i bedzie rozowa :-p:-p

a powaznie jak Ci wyjdzie to daj przepis

i nie wiem co Wam jszcze napisac, jak sie zima nie skonczy to oglosze bb strajk bo mam dola przez nia :angry::angry::angry::angry::angry:

ale przynamniej moze jutro R samochod bedzie mial zrobiony. Jak bedzie ok to koszt bedzie o polowe mniejszy niz w pierszej wersji nam powiedziano :sorry::sorry:. Mialo byc 1000 :szok::szok::szok::szok: a moze ok 500 sie zamknie. Chociaz to i tak drogo :angry::angry::angry:

ide spac bo przynudzam

do jutra laski

Stefka Alex na szczęście aż tak tragicznie nie ma, ale potrafi marudzić mama malu malu a jak wyciągniemy kredki, dwa razy machnie i leci już po auta

Jutrzenka rzeczywiście wywalić 500 zł na naprawę auta, też bym się wkurzyła

Stefanka edytowałaś posta czy mi się wydaje??? Bo było coś do mnie a teraz jest do Basi :-D

Jutrzenka dam przepis jak wyjdzie ;-) i fotki też żebyście się za robotę wzięły chętniej.:-D

Baśka racja ;-)

Paula to ja też się pisze na ten specjał bo mój D uwielbia takie swojskie wyroby

Dziewczyny bo wy zawsze umiecie doradzić. Zostało mi trochę kasy na towar i powiedzcie co lepiej kupić używkę taką z wyższej półki czy końcówki serii??

Ostatnia edycja:
paula nie edytowalam tylko napisalam do ciebie a wlasciwie do Julinki a pozniej napisalam do baski no i jak pojawil sie post do baski to ten do ciebie pojawil sie podwojnie i skasowalam go ale sie okazalo ze calkowicie :)
ale najwazniejsze ze przeczytalas !!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry