• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
a mnie to wczoraj chyba pogięło. Poszłam do tesco i kupiłam, dwie paki pampersów i pół miasta z nimi przeszłam do busa:szok::szok::szok: ale było warto bo była promocja 85 zł za dwie paczki 5 po 58 sztuk:tak::tak::tak:
a Łukasz strasznie kaszle całą noc pokaszliwał i płakał i dałam mu jednak ten antybiotyk bo miał mocno powiększone węzy chłonne i ten okropny odrywający kaszel:-(
magda- to może będziesz następna:-)
kasiamaj- nie martw się będzie dobrze:tak::tak: a jak się teraz czujesz?
wracam do pracy bo mam jej sporo:confused2::confused2::confused2:

reklama
dziewczynki, witam sie z wami z wisły!!!!!

niestety nie mam czasu poczytac co u was, ale sciskam was cieplo i musze przyznac ze tesknie za wami!!!!
my mamy sie swietnie, trenujemy, jeżdzimy na nartach, tańczymy break dance tak ze mamy wesolutko.

moi chlopcy w domu tez sobie radzą a z niusów to od soboty Paweł spi bez smoczka i podobno nie bylo źle!!!!! ostatnią noc juz nawet o niego nie pytał:tak::-)

dobra zmykam bo zaraz wyruszamy na stok

pozdrówka

Czołem babolki:-D

Kto chce mi zrobić kawki??

A wiecie, że ja ciagle jeszcze nie mialam @, ale to na pewno przez implant:tak: podoba mi sie ten skutek uboczny:tak:

Kasiamaj pytałaś ostatnio czy moja niunia grzeczna a więc baaaardzo:tak: Zasypia sama o regularnych porach, jak nie śpi to albo sobie leży albo siedzi z zabawkami, ogólnie nie musze nosić jej na rekach prawie wogóle:tak:
Tylko troszkę mało je ostatnio.

Weroniczka ja miałam dwie ostatnie noce takie same jak Twoje. Oli pozdziębiona, nosek zapchany i wypluwała smoczka żeby móc oddychać a za chwilę budziła się bo nie ma smoka:sorry: Dzisiaj chyba położę się z nią w salonie.

No dobra, nikt mi kawy nie chce zrobić to sama sobie zrobię:-(

Sylwia to i dla mnie zrób!!! Bo chyba masz ten fajny ekspresss.... :-D:-D:-D

Viki dziś o Tobie myślałam... Jak Ci tam na tym obozie :-) Ale jak wesoło to najważniejsze :-) I super że chłopcy sobie dzielnie radzą bez ciebie :-)

Aga to zaszalałaś z tymi pieluszkami... :-D ja teraz kupiłam pakę Pampers 6 to na dwa miechy starczy... :-D ile to w kieszeni zostaje..

Weronika jak dzień Ci mija? Trzymasz sie jakoś? Pewnie na kawkach....
i dzięki za info o Grzechotce... ;-)

Kata hehe to Kinia się nocami przełamuje do nocnika?... :-D

Magda już pokawkowałyście? :-) Może ten test za wcześnie zrobiłaś? :-p

Kasiamaj schizujesz, schizujesz... :-):tak:

Stefanka jak wasze katarki?:-)

Amelucha śpi, rodzice właśnie wrócili więc jestem wolna :-):-):-)

zdrówka dla zakatrzonych, kaszlących i cierpiących

@ już jest już ponad tydzień spóźniona, więc chyba nie za wcześnie. Oby. Bo jakoś Wiktorek mi wystarczy na razie :sorry:

mama była poszła, wrócił Kris i zrobiliśmy wspólny obiadek a potem słodko zasnęłam, zeby zawiązać tłuszczyk ;-)

No to Pabluś dzielny a Mamusia może sobie spokojnie zdobywac stoki :tak:

Aga yśmy mieli takie pieluszki z tesco 2 tygodnie temu. wczoraj byliśmy i nie widzieliśmy :no:

Jedna zadowolona Stefanka to jeden radosny dzień :tak:

idę naprawiać z moim synkiem wieszak do papieru toaletowego ;-)

nieodrodne dziecko swojej mamusi:
"ce bajke, pić i bułke i nie prze skadzaj mi mama"

ech

ostatnio Kris czytał na jakims forum audiofilów jak to jeden z użytkowników sprzedawał swoje kolumny podłogowe - jakiś super model. Był już umówony z kupcem na oglądanie. I w ostatnim momencie coś go tchnęło, żeby zaglądnąć do środka, a tam membrany poprzebijane. Pyta się swojej córeczki czy coś o tym wie a ona na to "tato tak fajnie robiło bam bam" :-):sorry: czyż dzieci nie są rozbrajające ;-)

i jeszcze mi się przypomniało, jak byla dzisiaj u nas moja mama, zapytała czy pije kawe, a Wiktor na to " baba ma kawe w domu" :eek::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej.
U nas dobrze. Po woli wszyscy wracamy do zdrowia. Alexowi trochę jeszcze skrzypi w oskrzelach po ataku astmy ale odpukać poza tym jest wszystko dobrze. Wczoarj byliśmy na szczepieniu i nawet nie płakał dopiero jak zobaczył jak pielęgniarka wyrzuca strzykawkę do kosza to zaczął.
Nie wiem co jeszcze
Kasiumaj - wszystko będzie dobrze i nie martw się na zapas. Weroniczka ma rację - jak wczoraj cały dzień bobasek szalał to dziś musi odpocząć.
Magdalenka - a może Wiktorek by już chciał towarzystwo;-)
Viki - kochana to Ty rzut beretem ode mnie jesteś :-)
Aga - ja zaczęłam ostatnio kupować te nowe pampersy z tesco w zielonym opakowaniu - są rewelacyjne - duża paka 32.99 i wytrzymują całą noc bo tylko na noc Alex ma zakładane.

Dla pozostałych - pozdrowionka i zdróweczka

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry