• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Co tam do galerii, od razu na you tube pójdzie ;-):-p:-D Co będziemy ludziom widoków żałować :-p
Moja kochana córcia jak zwykle przerwała mi w najfajniejszym momencie, ja się tu seksię wirtualnie ze Stefanką, a ta się drzeć zaczęła i tak świruje mi do tej pory :eek:Mała niewdzięcznica ;-) Ja ją 9 miesięcy nosiłam, a ta w kulminacyjnym momencie mi przerywa ;-):-p:-D

dzien doberek
myslalam ze bede pierwsza ale jutrzenka mnie wyprzedzila

moje chlopaki jeszcze spia bo D dzis w domu, za to ja kura domowa ide popracowac, musze jednej babce okna pomyc, jak ja tego nie cierpie, no ale nie zdaza sie to czesto

odezwe sie jak wroce papatki

reklama
Witam zmęczona i śpiąca jakbym nie spała całą noc. No ale noc miałam podzieloną na kilka kawałków więc co się dziwić:angry::angry::angry::angry::angry::angry: A jak na złość Małgoś dziś rano zrezygnowała z dżemki i ja nie mogę się połóżyć. Do tego jeszcze wieczorem czeka mnie basen z potworkami:eek::eek::eek::eek:
No i chyba tyle bo dzieciaki mnie wołają.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry