• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam i ja

idę ogarnąć mieszkanko
wstałyśmy wcześnie więc bez drzemki się nie obejdzie

ale mieliśmy dzisiaj akcję w nocy! :szok:
małej zachciało się kupki! :szok:
w pieluszkę nie chciała, zawołała nocnik! :szok:
szybciutko przyniosłam z łazienki, posadziłam i udało się złapać coś małego ;-)
pochwaliłam, przy okazji zmieniłam pieluszkę bo była mokra (potem do rana już suchutka po zmianie i siusiu do nocniczka nad ranem) i poszłyśmy bez problemu spać
rano jeszcze jej przypomniałam i opowiedziałam i zapytałam czy pamięta ;-):-)
a potem zawołała pieluchy i walnęła w nią, że aż miło :-D:-D:-D:-p

miłego!

reklama
hej
i ja sie przywitam.;-)
dziś mam jakiegoś doła....-nieuzasadnionego....
i kręci mi się w głowie-jak robiłam sniadanie to musiałam iść sie położyć bo myślałam że zejdę do parteru....:eek::confused2:
co tam jeszcze???-J poszedł do pracy...mimo że jeszcze trochę kaszle.
młody to samo choć dziś noc minęła lepiej.-już bez takiego duszenia się.

Paula-z tym leżeniem to widzisz....nie da się tak do końca-zawsze jest coś co trzeba załatwić.z motylkiem pytasz...wczoraj dawał czadu,a dziś cisza.....:-(-nie wiem czy powinnam się tym martwić...że od kilku godzin nic nie czuję??

co tam jeszcze....
miłego dnia kobitki.:tak:;-)

Edit-
-Weroniczko
-miłego pobytu na basenie.
Kata-hej no to brawo dla Kini.

kasia połóż się ;-) jak maluszek poczuje, że się nudzisz zaraz da ci znać :tak:

edit: wiesz, w nocy człowiek nieprzytomny i nie wie co gada dlatego nocnika zawołała ;-) no, ale najważniejsze, że się pomału przełamuje

Ostatnia edycja:
Kasiamaj nie martw się maluszkiem bo skoro wczoraj brykał to dziś musi odpocząć. Normalne:tak::tak::tak: Po za tym jesteś jeszcze w na tyle wczesnej ciąży że możesz nie czuć ruchów mimo że dzidzia się rusza. Ale ja wiem że łatwo się mówi. Ja całą ciążę schizowałam. Stasia w ósmym miesiącu ciąży potrafiłam przez dwa dni nie czuć bo Staś był okropnym śpiochem:tak::tak::tak::tak::tak:

A co z Grzechotką? Ma ktoś z nią jakiś kontakt? Dawno jej nie było.

Weroniczko-mam nadzieję że ja tylko schizuję :zawstydzona/y:-i że wszystko jest ok....
z Grzechotką -nie wiem...też pisałam na bb,ale jeszcze od tamtego czasu się nie odezwała.

A ja już wiem co u Grzechotki. Pisałam sms-a i odpisała że u nich ok. Nie miała w ogóle czasu żeby zajrzeć na bb. Teraz jedzie z Kubusiem do rodziców. Jak napisała to dłuższa historia i opowiem nam jak się znów tu pojawi:tak::tak::tak::tak:

reklama
cześć Kochaniutkie,
Dzisiaj mam wolne. Zaraz przyjdzie do mnie mama na kawe ;-) lubię takie dni.
Cos ostatnio słaba jestem i @ mi się spóźnia. Ale test już robiłam. Negatywny wynik. Jak mie nie przejdzie to pójde w przyszłym tygodniu do gina.

Poczytam zaraz co u Was
Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry