reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hello! R mi pozwolil poczytac troche, nie oszczedzajac zarzutu, ze nie chce na darmo po krople do oczu jezdzic;-)
Chociaz tak juz mi lekko przechodzi...
Zeby mnie na kompa nie kusilo za bardzo, to 2 bochenki chleba dzisiaj upieklam, a co!.... Pracochlonne zajecie, ale oplacalo sie:tak: Mloda mi pomagala, dalam jej kawalek ciasta do zabawy, a wieczorem babci nakablowala, ze sie jej do reki kleilo:baffled:- zdrajczyni jedna:-p
Elcia, zdrowka dla Oliwki! - coreczka tatusia mowisz, co?:)
Dobra mykam sobie, jutro zajrze, moze bedzie lepiej:tak:

reklama
heloł zboczuszki;-):-D:-D

ja idę dziś na 10 na szkolenie do zus blee nie chce mi się:no::no:

Łukasz chce mnie wykończyć budzi się znowu w nocy po kilka razy w porywach do kilkunastu:szok::szok::szok:
chodzę jak ćma:confused2::confused2::confused2: co mu się porobiło nie wiem już:sorry:

Dzień dobry...

Amelucha daje czadu :eek::eek::eek: wścieka się bo górne jedynki nie mogą jej się przebić a już je widać bardzo wyraźnie :confused2:

Julka mi grzebie po szufladzie...

Idę panować nad bandą... :-D:-D:-D

DZIEN DOBRY!!!:-):-)

oj Aga to niewyspana jestes? i oby na szkolenie było przyjemnie;-)
Weroniczka mamy sie dobrze!;-) moze suszone sliwki pomogą...
Majosia hej! Drugi raz juz taka rogadana jestes.....łaaaaaaaaa....ale gadułka z Ciebie;-)cmok!
Elcia zdrówka dla Oliwki!
Pryzy i dla Ciebie -dla oczka:tak:chlebek-mniami!
Kacha:-)

a my wczoraj na bilansie-wszystko okej.Mała gaduła zaczepiala wszystkich na poczekalni,potem tak mu sie spodobało w gabinecie,ze nie chcial wyjsc,zagadywał lekarza....o matko co my sie z nim mamy-takie to towarzyskie dziecko:-D i wchodzi do ludzi na rece...nam robi papa:crazy:mam nadzieje,ze z czasem mu to przejdzie....
a po lekarzu pojechalismy na stare śmieci-tzn. tam gdzie mieszkalismy do Oliwy,tak powspominac...przy okazji zaliczylismy jedno centrum handlowe,potem drugie....nakupowalismy głupot i wrocilismy do domu o 22.;-)

dzis jeszcze musimy kupic pare rzeczy ale juz takich do domu-i po kolei jedziemy do leroy-nudy,potem castorama-nudy no i ikea-tu juz lepiej ....ale to po obiadku:-)

no i tyle...uffff...ale post! tandadam:-D

ide pranie nastawic,poodkurzac i troche psa pozaczepiac:-D

udanego dnia!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Paula czyli sie nie nudzisz?? duzy siły na dzisiaj Ci zycze!!! i oby te zabki tak raz dwa i juz:tak:

Do góry