kata-woj
BULDOŻER-mama
hej babeczki
pospałyśmy
kasiu my mamy ten: Nawilżacz powietrza HB UH 1080 - Nawilżacze powietrza, oczyszczacze powietrza - Agito.pl jest cichy, wydajny (zbiornik wystarcza na całą noc, jednak na naszą wodę szybko osadza się kamień :-(). jedyny minus to głośne pikanie jak zmieniasz ustawienia i nijak nie można tego wyłączyć
rzadko go używamy ale jak potrzeba to polecam 
jutrzenka poukładałaś sobie wszystko?
paula
mój t. stwierdził, że się kąpać z młodą przestanie bo ciekawa coraz bardziej a on się wstydzi 
dzisiaj jakby lepiej z pogodą
ale chrzanię! nawet jak będzie padać to zakładam kini kalosze i spadkę na dwór robimy
dość mam już siedzenia w domu!
miłego dnia!
pospałyśmy

kasiu my mamy ten: Nawilżacz powietrza HB UH 1080 - Nawilżacze powietrza, oczyszczacze powietrza - Agito.pl jest cichy, wydajny (zbiornik wystarcza na całą noc, jednak na naszą wodę szybko osadza się kamień :-(). jedyny minus to głośne pikanie jak zmieniasz ustawienia i nijak nie można tego wyłączyć
rzadko go używamy ale jak potrzeba to polecam 
jutrzenka poukładałaś sobie wszystko?

paula
mój t. stwierdził, że się kąpać z młodą przestanie bo ciekawa coraz bardziej a on się wstydzi 
dzisiaj jakby lepiej z pogodą
ale chrzanię! nawet jak będzie padać to zakładam kini kalosze i spadkę na dwór robimy
dość mam już siedzenia w domu!miłego dnia!
To wiesz tam nie szalej za bardzo po kałużach
my mieszkamy 20 minut spacerem od Wisły ale nasze miasto położone jest na wysokiej górze więc żadne powodzie nam nie grożą... A pamiętam jak w 97 woda przeszła przez wały...
wczoraj wieczorem zrobiłam pyszne ciasteczka z blogu Dorotus!!! Już nie ma po nich śladu...