reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

elcia przeciez my i tak wiemy ze ta kasa na twoj palac z naszej plantacji :wściekła/y: kiedy cos przyslesz ??
kasia maj no jakos tak wyszlo ;-) ja lubie posiedziec w nocy to kiedys trzeba to odespac nie ??
agula nie martw sie przeciez w koncu wroci i ugasi twoj plomien ;-)
my dzis na obiad nalesniki chociaz jak przzeczytalam o rosolku kasi maj to chyba u nas jutro bedzie :-D

reklama
To i ja sie przywitam...:-)
My po spacerku i zakupkach... teraz sie chmurzy i pewnie wieczorem bedzie deszcz... A bylo tak milo....:cool2:
Stef- jak plecy?
Ewedja- zdrowka dla Zakiego...:tak:
Paula- no to juz niedlugo i pozbedziesz sie Alanki....:-D Tylko czy Martyna da sobie rade?:dry::sorry2:
Pryzy- he he smieszne Kaya ma te powiedzonka...:-D
Kasia- to potem daj znac, co lekarz powiedzial...
Dota- no to fajnie, milo bedzie z mamusia troche posiedziec, nie?:-)
Kata- moja kuzynka miala i dosc niedawno wlasnie zdjeto juz jej ten aparacik... ale o szkliwie nic nie wspominala... dopytam sie..

I na koniec tez zycze wszystkim mamom wszystkiego najlepszego!:-)

kochane mamuski my tez zyczymy wszystkiego najlepszego w dniu naszego swieta

u nas jako leci, Zaki dalej zakatarzony, pogoda superowa, ja za chwile uciekam troszke popracowac

pozdrowionka dla wszystkich ciao ciao

A ja już nie mogę doczekać się końca dnia.
Moje dzieci dziś są nieznośne ( przede wszystkim Tadeczek:( ) i jestem już zmęczona tym dniem. Przed chwilką skończyłam z dziećmi piec ciasteczka na urodziny Stasia do przedszkola. Takie jak kiedyś piekła moja babcia, kruche z maszynki. Mam nadzieję że będą dobre :)

Hej Mamuski! Wszystkiego najlepszego nam wszystkim zycze!:-D
Coprawda my obchodzilismy juz ten dzien wczesniej, ale sentyment zawsze zostaje (zreszta o swojej mamie tez pamietam i musze zadzwonic dzisiaj)...

Dzieki za te pryszczate porady;-)....Paula, tez rozwazalam ze to od slonca, bo ja tak kiedys mialam, ale mi tylko dekolt wysypywalo... Kurcza, smarowalam Kaye kremem z filtrem 30, ale chyba musze 60 kupic... Poczekam jeszcze pare dni jak nie bedzie schodzic, to popytamy jakiegos lekarza...
Stefanka, my z R tez nocne marki, tylko ja do tego nie umiem do pozna spac (max do 9 nawet jak sie o 2 poloze)....i w dzien tez za nic nie zasne chyba ze chora jestem...
Kata ja nic nie wiem o aparatach, ale skoro dzieciom zakladaja, to chyba dla doroslego tym bardziej nie powinno szkodzic co? A zreszta poczytaj w linku moze Cie zainteresujeCzy aparat stały niszczy zęby?
Asia, a ja tam nie zazdroszcze nauczycielom tego dluzszego urlopu... Wrecz wspolczuje, bo po pierwsze nasluchalam sie od siostry jakie teraz dzieciaki potrafia byc i dac popalic, a i rodzice czesto niestety nie madrzejsi.... Po za tym przy wiekszosci przedmiotow kupe roboty do domu trzeba zabierac....

Ech juz nie mam sily pisac.... chyba pojde sobie troche do wanny w zimnej wodzie posiedziec....
Milego wieczorka!

hejka

co porabiacie????
ja czekam na YCD
ale nei wiem czy doczekam bo zasypiam...:szok:

Alax-tak tak dam znać -ale dopiero jutro (pewnie wieczorem) bo jadę na 15-ta.
Ewedja-zdrówka dla Zakiego.

reklama
Do góry