reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

asia- ja jak chodziłam do szkoły to z początku wakacji najpierw się cieszyłam a potem zawsze m nie ogarniała jakaś depresja i nie wiedziałam co mam robić ze sobą ale później to do szkoły nie chciało się wracać. A jak chodzę do pracy to jest zupełnie inaczej. Właśnie masz już pomysł na pokój dla Filipka?
dota- męża masz w domu i o takich rzeczach jeszcze myślisz:-p;-):-D
kasiamaj - to trzymaj się:tak::tak:

reklama
Kasia ;-):-);-):-)

Jutrzenko :-)o tak ładnie nie??;-):-)cmok!

u nas tez są wyprzedaze....srednio -50% kupiłam pare szmatek, chcialabym jeszcze ale wszystko jakies takie duze albo za małe...echhh...no i musze miec dzien na zakupy, jak nie mam dnia to strasznie jestem wybredna i z gory zakladam,ze nic nie kupie...pojedziemy jeszcze w sobote i w niedziele;-) jutro dostane @ to bede miala lepszy humorek:-D

Aga to tylko ciekawość:-p:-p:cool2::-D zawsze chcialam wiedziec jak to wyglada:-D a wiadomo w malzenstwie to juz pewnych rzeczy nie wolno:-D

Aga no taki "zły humor"-chwilowy...napiecie zejdzie wraz z przyjsciem @:-D;-)

wolno??? no patrz a ja nie wiedzialam:-D musze z mezem pogadac!!!;-)

reklama
Do góry