reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dotka-my uwielbiamy lody.... :-p tylko że nasze były w pażdzierniku :-D:-p

a wrzuciłam fotki...-spoko spoko Dota...to fotki Kubunia :-D

a jeszcze dopiszę...jutro bęę miała tesciowa...własciwie już od dzisiaj...
wpada do nas żeby z nami posiedzieć -bo jutro J jedzie do lekarza na cały dzień...na swoje badania.wróci dopiero wieczorkiem...
jakby coś sie działo (odeszły by mi wody albo cuś)-odpukac to zostanie z małym...

Ostatnia edycja:
prosze Cie:szok: ja stanowczo mowie nie!!! a zreszta- od kiedy to od lodów zachodzi sie w ciaze? :-D:-p to chyba rzeczywscie nie wiem jak to wyglada:-D:-D:-D

ide lepiej do kuchni,tam moje miejsce...zaraz znowu uslysze od męża:
"chyba dzis smycz Ci sie poluzowała":-D:-D:-D:szok::cool2::-p:nerd:

:-)

Kasia no przeciez ta smycz, to Twój J mu pozyczył:-D ponoc Ty masz nową:-D:-D:-D

a czemu z tesciową cały dzien??? chyba nie bedzie zleee;-)

rozumiem,nie chcesz aby dziewczyny wiedzialy:-p:-p dziewczyny tez tak mają tylko siedzą cicho:-p:-D

no i fajnie,ze przyjedzie:tak: zawsze J bedzie spokojniejszy a Ty bedziesz miala pomoc:tak: najwyzej jak bedzie wredna, to zamkniesz ją w tam za domem w tym karnym kojcu co Rufi siedzial jak my bylismy:-D:-D:-D (zartujeeeeee)

reklama
dziewczyny pomozecie???????????;-);-)

chcialabym mieć w kuchni tak na widoku filizanki ze spodeczkami...tzn.filizanki juz mam tylko chodzi mi o jakies ciekawe rozwiazanie,zeby były tak na widoku,zawsze pod reką....nie chce ich trzymac w witrynce,szafce...
czy są jakies ciekawe półeczki-takie na filizanki? lub jakies stojaczki????;-);-)

Do góry