reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

alex a jaki masz teraz? chodzi mi o zakres ogniskowych?
oooo viki żyjesz! :-) na długo taka depilacja starcza? przy drugiej pewnie mniej boli bo włoski osłabione ;-)
sylwia a masz: SONY - Forum użytkowników - Zobacz forum - Obiektywy NEX jakiś tam teleobiektyw już jest ;-)
a męża weź na przetrzymanie :-p
kasia nie musiał bo na sklepie były 3 szt. a że to nieduże miasto więc się udało. ja to mam jednak nosa bo kazałam mu jechać ale na luzaka sprawdzić i kurde się udało :-)
a czymże to j. się naraził? ;-)

ale mnie ta reklama mascary u góry wpienia bo mi kompa zatrzymuje :wściekła/y:

spadam do mężydła

:*

reklama
haha sylwia dobry twoj siostrzeniec.
pamietam jak damian sie uczył do komunii "wierze w boga ojca......." to zamiast mowić "
pod ponckim piłatem", mówił" pod polskim piratem "
hehe
a co do cichych dni to tak tak..oni tak maja, jak cos chca to wtedy przyłażą...:-D

a dota moze jednak nie wypiła? może się zawąchała, albo krzyś znow "ładnie " do niej mowi i teraz zastanawia się nad tym czy dziecko mówi prawdę?:-)

Ostatnia edycja:
Kata mnie ta maskara wczoraj doprowadzała do szewskiej pasji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dzisiaj na szczęście już jej nie ma:-p ciekawe od czego to zależy że u jednych jest a u innych nie:confused:
szczerze przyznam, że nie rozumiem o czym oni piszą na tym forum:zawstydzona/y::-D mój szwagier jest tam moderatorem więc muszę uderzyć do niego żeby lopatologicznie mi wytłumaczył:tak:
Tak na serio to jak jakis czas temu zaglądałam to pisali że jeszcze nie ma, teraz muszę się wczytać:tak:

a u mnie nie ma i nie było żadnej mascary :-)
ale to chyba dobrze nie?:-p

kata - depilacja starcza na ..hmm to zalezy.
wydaje mi sie ze co czlowiek to inaczej:tak:
ale np na depilacje woskiem nóg chodze co 5/6 tygodni i na serio jest spokój.
po pierwsze wloski nie odrastaja wszystkie ja np po pol roku depilacji woskiem mam ich okolo 80% mniej. rosną tylko w niektorych miejscach. czasem np latem te pojedyncze wyrywałam sobie pensetką hehe (nie jestem masochostką)ale na poczatku chodzilam co 2 tyg,
ale np moja kolezanka chodzi na dep nog co 4 tygodnie.

a pachy? kurde nie wiem, dziewczyna ktora pracuje w tym salonie robiła juz 3 razy i robi co 3 tygodnie.

ponoc kolejne depilacje juz tak nie bolą, włoskow jest mniej no i cebulki są osłabione.

focha mam na Was:dry::angry: ze mnie sie smiac:baffled::szok::-p

pije to piwo jeszcze,przynajmniej sie wygazowalo i jest lepsze....hihii....

a faceci to podgatunek!!! hihi:-D oprocz moich Krzyskow...hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry