reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

heloł

w media markt jest wietrzenie magazynów, wysłałam t. po obiektyw i dzwoni mi, że mają po 400 zł :szok::szok::szok::-D kazałam mu brać, nawet z wystawy :-p mam nadzieję, że szybko wróci bo muszę wypróbować

mała łyka ten paskudny syrop :-D w jednej ręce mam łyżeczkę z syropem w drugiej picie i od razu każe jej popijać. moja dzielna dziewczyna!

sylwia nie wiem co poradzić bo mnie dopiero czeka odpieluszanie w nocy ;-)
viki może na laserowe się zdecyduj. raz a dobrze. i daj znać jak przeżyjesz :-D
dota a skąd krzysio się nauczył hę? :evil::-D no tak: jacy rodzice, takie dzieci :rofl2:
a makaron literki widziałam w leclerc - nie wiem czy jest u was
aga to jeszcze się poturlasz :-) mały najlepiej wie kiedy wyjść, ty spokojnie czekaj ;-)

t. przyjeżdżaj już, no!

reklama
Kata:-D:-D:-D oj Kata:-D:-D:-D dobrze masz z tym swoim mężem:tak:yhyyy:tak:

dziekuje za infoooo-jutro jade do leklerka a jak nie to spisałam sobie gdzie są stokrotki;-) mła!!!:*

a w camaieu są dni camaieu;-) i jak np. bedziecie w łikend w jakies galerii, to zobaczcie sobie ciuszki,wiekszosc 50% przeceniona;-)

ale wiesz co Kata??? jak zrobimy w przyszlym roku zlot, to zrobisz nam wszystkim takie fotki,ze ho ho!!!;-) zrobisz nieee???? albo chociaz MI zrobisz:-p:cool2:

chłopaki pojechali na przejazdzke po Trójmiescie...jejku mogłam jechac,juz tesknie:sorry2:

jej Kata znowu do Ciebie:-p
moja starsza siostra przeklina jak....noooo niestety, a przeciez była u nas ponad tydzien. Nawet jak Krzys słyszy,ze ona dzwoni na skypie-to od razu te piekne słowa mu sie przypominają i mówi np. "mama dzi...ka"(kiedys słyszal jak na zarty sie wyzywałysmy i tak mu to w glowie siedzi:szok:)

o matko to krzysio pojechał z tekstem :-D:-D:-D wiesz, że dzieci nie kłamią :-D;-):-p
zdjęcia oczywiście: zawsze i wszędzie :-)

mąż wraca, chyba kupił! jupi! jej głupi to ma zawsze szczęście :-D o sobie mówię oczywiście :-)
a siedzę jak na szpilkach!

idę dziecku kolacyjkę zrobić...

Dota- To Twoja siostra nawet przy dzieciach tak?:szok: Biedny Krzys sie naslucha....
A czemu tylko Tobie kata ma zdiecia robic? My wszystkie jestesmy piekne, zgrabne i powabne...i my tez chcemy.... no...:tak:
Kata- i co? Masz?
Aga- ojej, a ja juz myslalam, ze tulisz dzidziusia....:dry: Jestem zawiedziona....:no::-p:-);-)
Viki- ja wiem co czujesz, bo uzywam depilatora, co prawda do nog, nie do pach, ale czasem kiedy czekam, az wloski odrosna troszke od skory, zeby depilator mogl zlapac, to czuje sie jak jakies yeti...:-D

Kata ,to chociaz buziaka mezowi daj;-) a nie tak od razu tylko obiektyw i obiektyw:-p;-)

Alex no widzisz...przy dzieciach sie stara nie mowic, czasem cos sie wymsknie i wiesz jak to dzieci...
nooo dobraaa, to Kata zrobi sesje dla mnie i dla Ciebie:-p tylko ciiii:cool2::-p

mmm ale mi tu pifko pachnie:-p

mam! mam! właśnie tego mi brakowało! matko! zostawiłam dziecko ojcu w kąpieli, buziaka dałam i może nawet wieczorem do niego przyjdę :-D
alex ty masz alfę, nie? kupuj babka ten obiektyw bo tani jak barszcz a jaśniutki i fajna ogniskowa. robisz jak analogiem bo zoom masz w nogach :-)
dota chłopaki nie wrócili, że smutki zapijasz? :-D

reklama
Kata- no wlasnie ja Cie nawet chcialam prosic o rade, bo chce na gwiazdke wlasnie obiektyw, tylko nie wiedzialam jaki.... no wiec taki powiadasz? Staloogniskowy?
A popstrykaj w najblizszym czasie troche fotek... no i oczywiscie sie nimi pochwal. :-)
A w media moge byc najwczesniej w przyszla niedziele, ale to pewnie juz nic nie zostanie...wiec raczej sie nie nastawiam.... chyba poprosze P zeby tu mi kupil...:tak:
Dota- no... tak lepiej...;-) a nie tylko Ty i Ty....:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry