reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzięki dziewczyny :*

ania tylko moja nie kaszle ;-) ma to przepisane na obkurczenie gardełka bo lekko rozpulchnione. eurespalem pluła na odległość i tym też
na jakim oddziale pracujesz? :-)

reklama
jakby ktos pytał to jestem,tylko biegam co chwile do malego-strasznie wariują z psem i musze tam zagladac:crazy:

ale mam niusa:
grzeją u nas!!!!!!!!! kalafiorki cieplutkie!!!!:-):-):-):-):-)

nooo na dworze +19 w cieniu ale co tam:-D

A no widzisz myslalam ,ze kaszle bo te syropki zwykle na kaszel daja ale moze i na gardlo dzialaja.Ja pracuje na dzieciecym oddziale reumatologicznym.
A moze lepiej jej tantum verde psikac i kupic jakies lizaki na gardlo i do tego pyrosal (on tez jest bardzo dobry na stany zapalne gornych drog oddechowych) Dobra nie bede sie madrzyc bo to tylko takie moje sposoby na przeziebienie;-):cool:

ania psikam tantumem :-) bardzo lubi. lizaki witaminowe je ale na gardło mają już inny smak i tych nie lubi. musimy się przemęczyć a właściwie mała
dota bo rozdwojenia jaźni dostaniesz :-D jacyś nienormalni w tej spółdzielni :-D no chyba, że zawsze włączają w pierwszy dzień jesieni bez względu na pogodę ;-)

A skad wiesz, ze w nocy chlodno Dota?? Ja tam spie, to nie wiem, czy chlodno, a Ty co? Latasz rozneglizowana o polnocy po osiedlu, co??:-p:-D;-):-)

My juz wrocilismy.... calkiem fajnie sie na dworku zrobilo....a pewnie jeszcze lepiej maja Ci co siedza np na Krecie....:rofl2:

helołłł

no własnie tak apropo krety...
chcecie newsa??????

pewnie , że chcecie:-D
to macie:

"lot cudny, tylko to cisnienie w uszach okropne,
pogoda super,
drinki i jedzenie miodzio.
dzis przed obiadem kapiel w ciepłym morzu a potem basen.
jutro i w sobote jedziemy na wycieczke po wyspie.
kuba nie płacze, ale pyta o nas.
buziaki dla wszystkich"

takim to dobrze nie???

hehe a nie ch maja i wypoczywają - nalezy im sie:tak:

reklama
He dzisiaj ja pierwsza;-)
Pogoda dzisiaj niestety:no: CUDOWNA:-):-):-):-)
Nocka byla w miare dobra wiec jestem przytomna.Sniadanko zjedzone i zaraz lecimy na plac zabaw.Dzisiaj na taki duuuzy na przymorzu bo tam jest zawsze tlum dzieci.
Potem do alergologa wiec wpadne potem.
Milego przedpoludnia papapapa:-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry