reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witam

u nas sloneczko i piekny dzien się zapowiada:tak:
sylwia - moj Pablo juz od stycznie nie ma smoczka! a spanie w dzien po prostu kocha...czasem mowi ze idzie sobie tylko polezec..wchodze za 5 minut a on spi...:-)

ja zaraz jade z mamą na zakupy , moze jakies buty sobie kupie na jesten/zime?

a za 6 dni moj mąz wraca jupiiii!!!!!!!!!

:-(:zawstydzona/y::-( Jestem.
Po beznadziejnej nocce.Ledwie na oczy widze.Bartek do 18.30 w pracy wiec do wieczora musze jakos wytrwac.Lece teraz do kolezanki na wpraszana kawke:-p;-) bo w towarzystwie jakos lepiej sie trzymam.Potem po zakupy, po Wicia i oby do tej 20tej:sorry2::sorry2::sorry2:
Buziaczki paaaa
P.S. Chociaz dzis sloneczko swieci:-)

Czesc...:-)
Ja siedzie w domu, bo leje od samego rana....:dry: Chyba do was ta piekna pogoda poszla....:-)

viki- ja wczoraj sobie butki kupilam.... ach jak to zaraz poprawia nastroj, nie?
Aneczka- i jak po zastrzyku kofeiny? Lepiej?;-)

A gdzie reszta? Meldowac sie....:-)

Melduję się!!! :-)

Mam dwa pyszne ciasta! Kto chce? :-p:tak: Szarlotkę na biszkopciku z bitą śmietaną i sernik królewski!!! :tak:

ooo jak dobrze pamiętam to dziś Jutrzenka na Kretę poleciała :-) Ciekawe jak Kubunio zniesie rozłąkę...

Aneczka i Ty po nocce bez drzemki wytrzymasz cały dzień?:sorry2: Masz dziewczyno zdrowie...
A kolorek fajny... Ja taki miałam trzy miesiące temu, ale okropnie się czułam... :eek:
To Jesienny Liść z Joany tak Ci wyszedł?

Co do kalendarz to u mnie się sprawdziło.

Alex to fakt! U nas dziś piękne niebo i słoneczko ale zimnawo już...

Viki jak zakupy? Buciki kupione?

Sylwia to Ty zapytaj siostrę o przepis na chłopaka :-D bo D mnie strasz że będzie produkował aż do syna :-D:-D:-D nieeee no żartuję, ale D. marzy się syn... Mówią że nie da się zaplanować... :sorry2: hmmm...

Kasiamaj fajnie jest mieś swoje przetwory ale najbardziej nie cierpię czyścić grzybów... brrr...

Moja Julcia dziś w domu bo zaziębiona. Okropny, gęsty katar... :-(bidulka... Zadzwoniłam rano do przedszkola i powiedziałam że będziemy dopiero od poniedziałku... A taki bałagan robi w domuuuu że mówię wammm... :szok::szok::szok:

Ja znów po weselu byłam chora ale szybki atak Aspiryną i przeszło. ;-) Wyszły śpiewy na całe gardło... :-D
Wesele rewelacja!!! Popiłam, pojadłam, potańczyłam... ahhh, jak ja lubię takie imprezy...:-D A tak nie chciało nam się iść... :-D Na oczepinach nawet butelkę wygraliśmy:-D

Dziecko śpi, pies śpi... jaka fajna cisza... :-):tak:

Ostatnia edycja:
Paula mi tak wyszedl jesienny lisc na jasno-zoltym blondzie:cool:
Co do chlopaka to mi sie wydaje ,ze najprosciej sie ich robi;-) Trzeba celowac w sama owulacje.Z Witkiem tak planowalismy a Antek byl wtedy kiedy mielismy ochote wiec w moim przy padku bardzo mozliwe ,ze dokladnie w owu:cool2:
A co do wytrzymywania bez drzemki to niestety nie mam zdrowia i cieeezko to znosze.
Viki jak tam butki? kup mi tez prosze:tak::tak::tak:
Alex nawet lepij niz kofeinie .Kupilam sobie Tigera bo balam sie ,ze na kawke nie dojade.Wiec potem juz tylko inka u kolezanki bo nie chcialam przeginac.Tak czy siak dalej sie czuje srednio ale daje juz jakos rade.

dzien dobry:-):-):-)

o matko a ja cały dzien bez lapka:szok:

u nas piekny dzien:-):-):-)

Mały spi, zaraz wstanie jedziemy kupić mu butki na zime i sobie tez kupie-takie do chodzenia teraz;-) bo kurde zimowych nie bede wyjmowala:-D
moze Viki spotkam??;-):-p

Viki przedszkole prywatne;-)
Kata w pazdzierniku zajrze czy sie dostal;-)
i juz musze leciec...ide sie ubierac;-)

pozdrawiam wzystkie laseczki cieeepluuutkoooo!!!!

i zdrówka chorym maluchom:tak::tak::tak:

ps.Paula ale Juleczek w podpisie;-)super!;-)

dziewczyny albo imprezuja z Paulą:-p albo na zakupach? albo albo...nie wiem:-D

Zmęczona jestem.Jutro ponoc znowu ma byc tak ładnie,dobrze by było;-)
Na placu zabaw od razu wiecej dzieci,mały szczesliwy:-)
Moj golasek wykąpany,jeszcze chwila i zaśnie;-)
oj literki cos gubie..echh:-D i jakos tak zdania mi sie nie kleją...

Agaaaaaaaaaa???? okej u Ciebie?;-)

dzien dobry!

no doobraaa...niewazne ,ze to trzeci post pod rząd:szok: :rofl2:

jesien! od dzis jesien!!!;-)
Viki wczoraj nie spotkałam;-) nie wiem gdzie ona łazi:-p
Aneczka jak samopoczucie dzis????;-)
Alex pada???? hahahaaaaa a u nas słonce,błekitne nieeboooo...tralalaaaaa:-p
Aga sie nie odzywa...hmmm...???
gotuje dla melgo rosołek,za godzinke idziemy na plac zabaw;-)

ide sobie ciuchy przygotowac na spacerek,załoze sobie dzis sukienke,ha! zawsze tylko spodnie i spodnie;-) zawsze jakas odmiana:-D

no dobra-sama do siebie nie bede pisala!!!!:crazy::crazy::crazy:

miłego,pa!;-)

reklama
Hej hej!
No tak pogoda u nas pieeekna.
Zaraz chyba pojde z Toskiem tez na spacerek.
Dotka dziekuje ja juz dzisiaj dobrze i tfu tfu brzuch tez nie boli :tak:choc @ rozkrecila sie na maksa :sorry:
Aga no wlasnie odzywasz sie czy juz nie mozesz;-)?
Dobra uciekam bo zaraz sie zasiedze i len mnie zlapie:-p
Moze potem ktos kawke ze mna wypije?;-)Tak kolo 12tej.
Ja w kazdym razie chyba kukne co tu sie dzieje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry