reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej dziewczynki.
Aneczka ja właśnie kończę pić kawkę i zmykam do sprzątania.
A jutro wieczorem jadę do Ropy:) Fajnie bo tam jesienią jest cudownie.
Paula zazdroszczę takiej dobrej zabawy. Mnie się marzy pójść na wesele ale bez dzieci. Bo z dziećmi to niestety nie dam rady dobrze się bawić ( tzn. poszaleć po dorosłemu a nie dziecięcemu ).
Aga jesteś jeszcze w domu?
Miłego dnia dziewczynki.

reklama
a my byłyśmy u lekarza, zwykłe przeziębienie i niestety przepisany syrop, którego nie lubi :baffled: czyli nadal jesteśmy w punkcie wyjścia
chyba jej zacznę mieszać z piciem choć ta goryczka, którą syrop w sobie ma jest wyczuwalna zawsze
teraz jest trochę u babci i na spacerze, potem drzemka i znowu spacer bo pogoda nas rozpieszcza ostatnio :-p
ale jak alex pisze już o deszczu to pewnie niedługo do nas zawita :evil:

Hej hej...:-)
Kata- zawita zawita, bo u nas wlasnie wychodzi znow slonce....:tak::-)
Dota- rano padalo, teraz jest git... wiec zaraz zmykamy na dwor...:tak:
Weroniczka- no to udanego pobytu w Ropie.... Odpoczywaj...:-)
Aneczka- biedna Ty jestes z tymi bolami....:-(Dobrze ze juz troche przeszlo.... Kurcze, ja to chyba mam szczescie, bo mnie w ogole nie mam boli, ani owulacyjnych ani menstruacyjnych....

Zdrowka chorowitkom....:-)

mnie bardzo bolało przed ciążą, każda @ okupiona była tabletkami, bólami, ledwo żyłam :-(
za to po urodzeniu nic! nie biorę leków, nie mam bóli i śmieję się, że dokonało się samooczyszczenie ;-)
nawet cykle są bardziej regularne i krótsze

jestem! dwie godzinki na palcu zabaw-ufff...mały sie wyszalał z dziecmi.
Teraz wcina jabłuszko i marchewke;-)

to ja sie pozale:-p
ja mam od zawsze baaardzo bolesne @,baardzo obfite i do tego dlugie-7dni!!!
moze to dlatego,ze jestem ładna i szczupła:-p:-p:-p cos za cos-niee???:rofl2::rofl2::rofl2:
jednyny plus-mam regularne cykle...

ale mam pyszną herbatke:-):-):-):-) prosto z Angli!!! hihi;-) siostra pełno mi przywiozła i teraz mogę sobie pić ileee chceee:-D

Hej!!! :-)

Kata a jakie paskudztwo przepisali? Eurespal?

Dota rosołek powiadasz? Chyba też zrobię dla mojej chorowitki, tylko na razie jestem uwięziona bo Martyna 20km od domu (w UP) a Amelka śpi... hmmm... teraz chyba zrobię jakieś jajo sadzone i kluseczki żeby pojadła a potem nastawię rosołek ;-)

Aneczka wyspałaś się? :-) u mnie bóle @ mniejsze po porodzie. ;-)

Alex dużo słonka dla was! U nas jest to się podzielimy :-P

Kata deszcze nadają po niedzieli ;-)

Weronika udanego weekendu! :-) No fakt z dziećmi nie impreza... Miesiąc temu mała z nami była, ale śpiąca okrutnie więc po godzinie miała eksmisję do domu :-D A my balowaliśmyyy...

:-pHi hi Dota no widzisz ja tez szczupla i ladna jestem;-):-D
No u mnie przed ciaza byly gorsze znacznie te @.Teraz tylko pierwszy dzien mnie mocno boli ale daje rade bez tabletek.Gorzej z ta owulacja bo juz kolejny raz bol byl tak uporczywy ,ze musialam z nim walczyc:sorry:
Tak poza tym to chyba bedziemy musialy sie umowic na ten Twoj plac zabaw bo u nas pogoda piekna ale ani jednego dziecka nie bylo:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kata zycze zdrowka dla chorowitki!!!
Ja wynalazlam nowa rutinacee w tabletkach do gryzienia.Musze kupic moim brzdacom i dawac teraz profilaktycznie:-)
Paula dziekuje wyspalam sie ale nie na dlugo bo dzis znowu na noc ide:-pNo i zdrowka dla mlodej tez zycze
Ech szkoda ,ze jesien idzie teraz wszyscy beda chorowac i chorowac az do wiosny...
No ale pogoda dzis taka pikna ,ze choc jesiennie to tyz cudnie;-);-);-)

reklama
No ciesze sie ,ze zareagowalyscie na moj apel i jestescie na mojej kawkowej przerwie:tak:;-);-);-)
Kata bo pulneo to to samo co eurespal tylko inny producent chyba albo ciut inny sklad nie pamietam. U nas na kaszel obowiazkowo inhalacje z berodualu jak jest suchy i z mucosolvanu na mokry.U moich dzieci dzila to swietnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry