reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry!
wstalismy-no mały jeszcze w łozku ale juz sie bawi:-)

ooo Aneczka nasz ukochany plac zabaw:tak: super jest na Przymorzu:tak:jeszcze rok temu byslimy tam codziennie:tak:
teraz mamy taki sam w pruszczu;-)

taaaa cała Jutreznka drinki,drinki...:-p:-p:-p;-)

ide zgonic małego z łózka,zrobie mu kaszke i spadamy na plac zabaw:tak:

udanej zabawy,spacerków...paaaaaa;-);-)

reklama
i ja się witam

u nas też pięna jesień:tak:
słoneczko świeci i jest fajnie cieplutko:-)
Pablo wczoraj w przedszkolu/na placu zabaw rozwalił brode...do tego podrapał sie w nocy na czole i pod okiem i wygląda jak dziecko wojny:sorry2:
w nocy mial jakis koszmar...wołał mnie przez sen, siedział na łózku z zamkniętymi oczkami i krzyczał ...bidulek ale polozylam go, utuliłam i spał dalej a rano stwierdził ze sniły mu sie......CYTRYNY!:-D

Ja dzis o 17 mam zebranie rodziców w przedszkolu:-p
Damian znow kaszle..kurde wczoraj był na zawodach, reprezentował szkole w sztafecie/przełajach na 1200 m i dzis ledwo sie rusza heehehe wszystko go boli.no ale zajęli 3 miejsce .

co tam jeszcze...
nie wiem..
ide sobie chyba kawe zrobic.
milego dnia dziewczyny

edit: aga wychodzi ze szpitala...nie urodziła jeszcze, odezwie sie pozniej

Ostatnia edycja:
Hej hej....

Dota latawica juz gdzie lata od samego rana....:-p:-)
Viki- dzieki za newsa od jutrzenki....:tak::-) No takim to dobrze...:tak:
Cytryny powiadasz....:-D No tak, cytrusy potrafia niezle wystraszyc...:-D;-) Biedny Pablus...:sorry2:
No no 3 miejsce Damiana.... brawo!!!:tak:

No wlasnie Aga- pisz, pisz...:-)

dzien dobry laseczki
aj ja jakas taka niewyrazna jestem boze mam lenia jak z tad do warszawy... nic mi sie nie chce czytam was codziennie ale ...... aj nie wiem czemu.....
u nas nudy nudy nudy zaraz mykamy na dwór bo pogoda pikna
AGAAAA czy ktos ma z nia kontakt ???? no i wiecietrza sie zorganizowac .... wiecie o co chodzi prawda??
no i chyba tyle narazie ide sobie buchnac hihihihi

Elaaa Ty palaczu okropny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:;-)

Alex:-p:-p:-p se polatam to od razu mi lepiej:-p

biedna Aga pewnie juz czeka....ta koncówka to najgorsza,ale zleeciii:tak:

biedny Pablo:tak: oby szybko sie zagoiło!

ide na herbe;-)
Mały wcina obiadek i zaraz zasnie,bo siedzi i tylko ziewa,ziewa....

po obiadku wyciagne chłopaków nad morze!!! ;-);-) jesień nad morzem jest piekna!!!

Hej Kobiety:-)

Aga czekamy na relację:tak:

Viki hehehe, niezły jest Pablo:-D:-D

Dotka ło matko mi się właśnie przypomniało że Ci kasy nie oddałam latem:szok::-( Boszzzz ale mi wstyd:-(

A ja nie wiem co z moim Marcelem robić. Odkąd nauczył się wołać siusiu to przestal też sikać w nocy. Latem dostał zapalenia pęcherza i od tego czasu czasami sika w do łózka:angry: Zdarza się to mu mniej więcej raz w tyg. Zawsze przed spaniem idzie siku i jeszcze w nocy na śpiocha go wysadzam. Wkurza mnie już to sikanie bo chyba za często się zdarza, zastanawiam się czy znów nie nakładac mu pieluchy na noc:confused: Co myślicie??

sylwia - mysle, że to nie jest dobry pomysł, chociaz nigdy nie przerabiałam tego:sorry2:bo obydwaj moi chlopcy szybko przestali sikac w pieluchy i raczej wpadek nie bylo.
ale bałabym sie ze marcel przez to ze zalozysz mu pieluche znow zacznie wiecej sikac a poza tym wydaje mi sie ze dzieci w tym wieku doskonale wiedza juz do czego jest pielucha co pozwoli mu świadomie w nia sikac bo bedzie wiedzial ze ma sucho , a przede wszystkim ze po to mu ja zakładasz.
ale nie wiem..to tylko takie moje przemyslenia:sorry2:

elcia ty sie nie tłumacz brakiem weny, bo u ciebie to juz za długo trwa:-Dkazdy chyba przechodził taki etap ale czas juz wracac. no.

a ja jade do kosmetyczki na depilacje nóg woskiem i wiecie co?
zawsze pachy gole maszynka taką jakby jednorazową i dzis zdecydowałam sie na wosk:zawstydzona/y:..kurde ja to jestem wariatka i musze golic sie codziennie bo jak juz widze pod pachą te czarne kropki to mnie cholera trafia...
i od kilku dni nie gole pach zeby wiecie ...bylo co wyrwac tym woskiem..i powiem wam ze juz nie moge z tą swiadomoscią ze jestem nieogolona.

kurde ja sie wam tu zwierzam..ale czy ktos mnie wogole rozumie?:-p

Viki jednym słowem masz bujne loki pod pachami:-p:-p:-p
przyjemnego bólu u kosmetyczki:-p;-) boli ale warto!:tak:

Sylwka
moze to chwilowe...ja bym nie zakładała,ja wiem ze to wkurza...moze tak popuszcza przez to zapalenie...powinno mu to przejsc:tak:

a z tą kasą?? hmmmm....bardzo dobrze,ze Ci wstyd!!!!!:-p:-p:-p;-):-Dhihi

jak mam to napisac-moje dziecko przeklina,boze jaki wstyd:zawstydzona/y:

dziewczyny gdzie mozna kupić makaron literki????????????

w tesco i realu nie ma
widze,ze na necie jest duzo...jakos wole kupic w normalnym sklepie,pojezdzimy po Trojmiescie moze znajdziemy.

Ostatnia edycja:
reklama
hej hej
wróciłam, nie ma jak w domu. Szkoda że sama bo to znaczy że będę musiała tam pójść jeszcze raz ech. Ale po analizie wyników z usg stwierdzili że jeszcze nie czas i termin powinien być na ok.10.10 No zobaczymy, za tydzień na kontrolę mam iść. W każdym bądź razie mały wazy już 3,5 kg, to do 10 października jeszcze nabierze ciałka:shocked2:

jeszcze was potrzymam w niepewności trochę;-):-D

alex- mój Łukasz też ma południowe drzemki nawet 2-3 godzinne i chodzi później spać między 21 a 22. A o smoku już zapomniał. Raz tylko mu się śniło że mysz mu smoczka zabrała i obudził się z płaczem.
dota- oj żebyś wiedziała. Ten miesiąc mi się bardziej dłuży niż cała ciąża:sorry2:a makaron literki widziałam w Stokrotce:tak::tak:
sylwia- ja też bym nie wracała do pieluch bo to może tylko pogorszyć sprawę:sorry2:hehe dobrze radzić ja niestety tak zrobiłam z pieluchami na spanie dzienne. Jak mi kilka dni z rzędu zalał łóżko to znów założyłam pieluchę a teraz śpi w pieluszce ale w nią nie sika:sorry2: w nocy też jeszcze ma pieluchę ale też budzi się i sadzam go na nocnik

i co tam więcej: dziękuję wszystkim za zainteresowanie cmok cmok:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry