reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ja tez juz jestem, maly sie przebudzil, wiec tam na chwile poszlam do niego...
I tez nic nie pije... widze co sie z Dota dzieje po alko i to mnie skutecznie zniecheca....:-p:-D;-);-)
Tylko nie zasnij tam pod tym prysznicem Dota....:cool2:

reklama
alex ja mysle z e z tym prysznicem doty to ściema...
ona pewnie juz byla taka nawalona ze nie miala sił siedziec przed kompem, literki jej sie juz dwoiły i pewnie spi teraz pod stołem.:-):-p:-D

tez tak mi sie wydawalo.. i... rzeczywiscie!!!!:tak::tak::tak: Bylam, sprawdzilam i fote cyknelam....:tak::tak:
Oto Dota....:-p:-D
45d5e9fd97e4cffd46c462f.jpg

hiih oj dziewczyny dziewczyny ale sie usmiałam hehehhe
dota to jutro bedzie tu piorunami strzelac jak to zobaczy a krzysiu snior hmmmmm ...niewiedziałam ze az tak lubi konie hihihih

siostra Doty widze, tez na imprezke sie zalapala....:-D:-D:-p
pijane_dziewczyny.jpg

Elcia- Dota to co najwyzej moze sobie strzelic alka zelcer....;)

Oj dziewczyny, nasmialam sie, ide spac... dobrej nocki :)

Ostatnia edycja:
reklama
oj baby :-D
wy wiecie jak mi humor z rana poprawić :-D

alex mężydło to tak pieszczotliwie ;-)
a kit-a masz lichego
Invision-Board-France-666.gif
zresztą ja też choć ten mój trochę nowszy i nie mydli jak ten twój - jesteś zadowolona?
ja za parę m-cy będę go wymieniała na tamrona ze stałym światełkiem 2.8 i troszkę szerszym kątem a potem się biorę za wymianę tele :tak:
sylwia serio?? który to na forum sony? :-) a mąż długo nie wytrzymał :-p

spać nie mogę, małej po tym syropie nie przechodzi i non stop pilnuję czy oddycha, nawet chwile bezdechu ma :sorry2: jak do poniedziałku nie przejdzie to wołam naszą doktorkę do domu, albo żeby chociaż buzią umiała oddychać...

słońce piękne świeci więc ogarniemy chałupkę, zakupy i może na dwór pójdziemy, se potestuję nowy nabytek

miłego!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry