reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dobry...
u mnie ok-nawet....nocka w miarę przespana...Kuba obudził się ok 1-ej przez sen i chciał żeby mu bajki opowiadac...cos zaczęłam mu klepać i sie zorientowałam że śpi...:szok::-D a młoda zasneła przed północą....:baffled: potem wstała po 4-ej.

Elcia-wiesz...Dotki-polubili konie od tego czasu jak ostatnio byli u nas...:tak::-D:-p
Dotka-no niezły bajzel narobiłaś...żeby tak kuchnia wyglądała...:szok::szok::szok::-D-a miały tylko filiżanki stać do dekoracji...:-D:-D:-D;-)przyjeżdżaj przejeżdżaj...zaszalejemy!!!autka jeszcze nie mamy..nawet nie wiem co będziemy mieć :confused::tak: dziś chłopaki pojechali coś wybrać.
Viki-a..zapraszam zapraszam-pewnie.:tak:
Alex-dobre te fotki!!!! :-D:szok:
Kata-cykaj cykaj...bom ciekawa.:tak:
Aga-jak tam????

zapomniałam Wam napisać że przyszły wyniki Kuby z Ameryki....
wszystkie odczynniki na które miał robione testy wyszły w klasie "O" więc rozumuję że nie jest uczulony :-) (trzeba zweryfikować wyniki -bo nie wiem czy wystarczająco na długo przed testami odstawiliśmy ZYRTEC)-teraz tylko wizyta u naszej alergolog.

reklama
Hej dziewczynki, ale wczoraj zaszalałyście:-D:-D Wy jak Wy, ale Dotka z Krzysiem:szok::szok: Ło matko, dziwić się potem, że biedny mały Krzysio przeklina jak on poprostu nie zna innego słownictwa;-)

Kata
mój szwagier to Kris:tak: wczoraj rozwiał wszystkie moje wątpliwości. Do nexa teleobiektyw kosztuje 700funtów:szok::szok: trochę przegięcie.....poczekam jeszcze z rok to stanieją (ztanieją - nie wiem jak to się pisze):tak:

Olivia moja zasmarkana na maxa, całą noc miałam z głowy bo maszerowałam do niej co chwilę. Z tej okazji miałam sobie zrobić dzień lenia ale tak ładnie słoneczko świeci że chyba wyjdę z nimi na mały spacerek. Olivia przeczyści sobie drogi oddechowe a Marcel wyszaleje się trochę bo jak siedzimy cały dzień w domu to on szajby jakiejś dostaje:wściekła/y:

kasia to super wiadomość :-)
dzisiaj może uda nam się wyjść, zobaczę jak mała będzie się czuła :-(
wyzdrowieje to pogoda się popsuje :angry:
sylwia jaki ten świat mały :-) krisu wysłał mi swego czasu gażdżety sony bo ja gadżeciara jestem :-D
nex-y to nowość i niestety cena będzie wysoka na początku :tak: zresztą: prawa rynku, nie tylko w fotografii ;-)
zdrówka dla oliwki!

głód mnie dopada a t. w kolejkach stoi :baffled:

Hej hej... jak tam z rana? :-)
Ja tylko przelotem na razie... lece robic sobie kawke i mleko Oliwierowi....

Kata- no wlasnie, to starszawa juz alfa, ta ktora ja mam... Wiesz ogolnie jestem zadowolona, bo co ja tam duzo cykam.... Na paczatku to bylam na maxa zadowolona, bo zmienilam z analogowego eosa na cyfrowa lustrzanke, to roznica byla ogromna....:tak::tak:A teraz? Hmm , teraz widze co potrafia inne lustrzanki i troszke po cichu chcialabym cos nowego, ale chyba na razie bedziemy musieli to odlozyc....

heloł
ale się wyspałam - jeszcze raz powtórzę - nie ma to jak w domu:-)

ale się dziewczynki rozpisały hoho:szok::szok:

kata- turlam się turlam:tak::tak:pisałam wcześniej że u mnie z tymi terminami coś jest nie tak i w szpitalu lekarz długo się zastanawiał co ze mną zrobić:sorry2: a wiesz że mój Łukasz lubi wszystkie syropy, jeszcze łyżeczki oblizuje potem:-D
dota- mój M. przeklina a ja go ciągle upominam, ale Łukasz po nim nie powtarza ode mnie za to nauczył się mówić "kruczę" o boże" itp. a wczoraj w filmie usłyszał "o cholera" i z 10 razy to powtórzył i się śmiał ale my tylko na siebie popatrzyliśmy i nie zwróciliśmy uwagi to może zapomnie:dry: a dziewczyny to chyba ci ukryte kamery pozakładały;-):-D:-D:-D
alex- ja też troszkę miałam nadzieję że coś tam się wykluje, ale widać jeszcze nie czas:sorry2:
viki- czego się kobieta nie wycierpi żeby być piękną:szok::szok::szok:
kasiamaj- dam dam na pewno jak tylko poczuję pierwszy skurcz:tak::tak: ty i sylwia macie ciche dni a ja to zawsze burzę robię w domu, pokrzyczę pokrzycze i mi lżej a M. myśli że ma żonę wariatkę, ale się odzywa :-D:-D:-D

alex nie ma za co przecież :-) puszkę zawsze możesz wymienić a obiektywy ci zostaną ale musi to być ten sam system a skoro jesteś zadowolona z sony więc nie widzę problemu aby poszerzać horyzonty :-) co innego gdybyś rozpatrywała zmianę firmy...
aga wszędzie dobrze ale w domu najlepiej - to prawda :tak:

jej siedzimy w domu, wy pewnie spacerujecie
wstałam wcześnie i teraz mnie muli do spania :baffled:

No wlasnie kata, Ty czesto posty smarujesz juz o 6 rano i nigdy nie wiem, czy wstajesz, czy dopiero kladziesz sie spac...:-D:-D:-p;-)

Aga- o jestes i Ty....:-) Tak tak... nie ma to jak w domu...:tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry