kasiamaj
mama 2007/2010
dobry...
u mnie ok-nawet....nocka w miarę przespana...Kuba obudził się ok 1-ej przez sen i chciał żeby mu bajki opowiadac...cos zaczęłam mu klepać i sie zorientowałam że śpi...
a młoda zasneła przed północą....
potem wstała po 4-ej.
Elcia-wiesz...Dotki-polubili konie od tego czasu jak ostatnio byli u nas...

Dotka-no niezły bajzel narobiłaś...żeby tak kuchnia wyglądała...

-a miały tylko filiżanki stać do dekoracji...

;-)przyjeżdżaj przejeżdżaj...zaszalejemy!!!autka jeszcze nie mamy..nawet nie wiem co będziemy mieć 
dziś chłopaki pojechali coś wybrać.
Viki-a..zapraszam zapraszam-pewnie.
Alex-dobre te fotki!!!!

Kata-cykaj cykaj...bom ciekawa.
Aga-jak tam????
zapomniałam Wam napisać że przyszły wyniki Kuby z Ameryki....
wszystkie odczynniki na które miał robione testy wyszły w klasie "O" więc rozumuję że nie jest uczulony :-) (trzeba zweryfikować wyniki -bo nie wiem czy wystarczająco na długo przed testami odstawiliśmy ZYRTEC)-teraz tylko wizyta u naszej alergolog.
u mnie ok-nawet....nocka w miarę przespana...Kuba obudził się ok 1-ej przez sen i chciał żeby mu bajki opowiadac...cos zaczęłam mu klepać i sie zorientowałam że śpi...

a młoda zasneła przed północą....
potem wstała po 4-ej.Elcia-wiesz...Dotki-polubili konie od tego czasu jak ostatnio byli u nas...

Dotka-no niezły bajzel narobiłaś...żeby tak kuchnia wyglądała...

-a miały tylko filiżanki stać do dekoracji...

;-)przyjeżdżaj przejeżdżaj...zaszalejemy!!!autka jeszcze nie mamy..nawet nie wiem co będziemy mieć 
dziś chłopaki pojechali coś wybrać.Viki-a..zapraszam zapraszam-pewnie.

Alex-dobre te fotki!!!!

Kata-cykaj cykaj...bom ciekawa.

Aga-jak tam????
zapomniałam Wam napisać że przyszły wyniki Kuby z Ameryki....
wszystkie odczynniki na które miał robione testy wyszły w klasie "O" więc rozumuję że nie jest uczulony :-) (trzeba zweryfikować wyniki -bo nie wiem czy wystarczająco na długo przed testami odstawiliśmy ZYRTEC)-teraz tylko wizyta u naszej alergolog.

a wiesz że mój Łukasz lubi wszystkie syropy, jeszcze łyżeczki oblizuje potem
a dziewczyny to chyba ci ukryte kamery pozakładały;-)