reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

o rany asia mam to samo! jak ja jutro pojde do pracy ????
alex wczoraj to chyba nic ale dzis robilam takie ptysie male z bita smietana. profiteroles chyba sie nazywaja :) wiesz te malutkie.

reklama
Hej!!! :-)

I po weekendzie ;-)

Młoda dokazuje ale walczymy.:tak: Dzięki wam, wiem że nie tylko ja miewam takie koszmarne sytuacje... ;-)

Stefanka ja robię tak samo pomijając odsyłanie do pokoju bo niestety takowego Jucia nie posiada...

Asia niestety mam takie samo wrażenie. Dużo negatywnych zachowań zaczerpnęła z przedszkola... nie mówię oczywiście, że przedszkole jest złe bo uważam wręcz przeciwnie ale... no właśnie ale... ;-);-):tak::tak:

Alex fajnie że P. jest taki wyrozumiały i sam zaproponował takie rozwiązanie ;-):tak:

Pryzy to kup te lego choćby dla siebie :-D Może Kaya się wciągnie...
hehe moja chrześnica ma od niedawna fazę na barbie z czego najbardziej cieszy się jej mam bo sama chętnie się bawi...

Jutrzenka jak samopoczucie?

I spadam bo młodej trzeba zrobić nastrój do spania... :-)

Stefanka- wiem wiem....:tak: One bardzo dobre sa...:tak:

Asia- a no wiec on to samo powiedzial..... Ma mnie przez niemal caly rok przy sobie, wiec nie ma sprawy, zeby moja mama tym razem miala mnie nie i swojego wnusia...

Paula- zgadza sie, jest bardzo wyrozumialy....:tak:

alex i bardzo proste :) zreszta z tej samej strony co zapiekanka. kupilas juz skladniki na zapiekanke ??
paula :happy2:
jutrzenka a moze ty masz migrene ??

hejka

ja tylko na slowko, bo ledwo zyje. Dzis mialam mega bol glowy, przelezalam plackiem caly dzien. Do tego rano mialam mega mglosci, zero apetytu

dzieki dziewczynki za troske o mnie :tak:

jak ostatnio bylam u lekarza dal mi recepte na antybiotyk i wczoraj go wykupilam. Moze zle ale mialam tak dosc tego kataru ze szok.
Asia, Aneczka teraz po tym antubiotyku ciut lepiej, tak wlasnie wczoraj pomyslalam ze to moze byc zapalenie zatok bo tez zielony katar tyle czasu to chyba nie jest normalne. Dzis juz lepiej, tak nie dmucham, tylko ten bol glowy.
A ten lek kupie jak tak zachwalacie :tak:. Ile by nie kosztowal, tyle co juz na leki wydalam bez efektu to zaplace kazde pieniadze za poprawe :sorry2:

Stefcia juz sama nie wiem, moze to migrena ale zatoki od kataru :-(

i tyle ode mnie, sorry ze tylko tak ale musze sie polozyc. Jak siedze to mam zawroty glowy.

do jutra kochaniutkie

stefanka- mam wszystko oprocz smietany i koncentratu, czytez tej pasty pomidorowej.... cokolwiek to bylo....No ale to jutro dokupie. No i nie wiem, czy we wtorek jednak nie zrobie, bo nam tyle miesa dzis z obiadu zostalo, ze chyba jeszcze jutro bedziemy to jesc...

jutrzenka- zdroweczka...

dzien doberek!!!:-)
szaro buro...kurcze jeszcze wszedzie mówią,ze ma być snieg w tym tygodniu...zobaczymy:tak:

Jutrzenko dobrze przeczytałąm?staracie się niedługo?to trzymamy kciuki, zresztą za wszystkie nasze staraczki trzymamy!!! Zdrówka!

Alex to chyba zrobisz rodzince najlepszy prezent na święta;-)

a jak się mają imprezowiczki- Pryzy i Sylwka??;-)

Kasia no u nas tez pytają co małemu kupić,chcą kupić po dwa prezenty, na mikołaja i na urodzinki-szczególnie babcie i chrzestni…ciężko tak od razu powiedziec, musze zobaczyc to tam fajnego w smyku, zapisze i prześle:tak:

lece jeszcze poczytać książkę i po kawkę:-)potem specerek,obiadek-jakos zleci;-)
paaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

Hej dziewczynki.

Witam po nie udanym weekendzie. :( Mam nadzieję ze chociaż ten tydzień będzie lepszy. Chociaż pogoda nie koniecznie pozwala tak myśleć. Jest szaro, mokro i sennie. Ach...

Jutrzenka to chyba ty pytałaś jakie te zabawki chcę dla dzieci. Dla Małgosi chciałam coś takiego FISHER PRICE LITTLE PEOPLE ZOO+ARKA z UK (1320080947) - Aukcje internetowe Allegro a dla Tadeczka takiego DINOZAUR T-REX FISHER PRICE IMAGINEXT SUPER (1331069279) - Aukcje internetowe Allegro. Mam jeszcze troszkę czasu bo to pod choinkę więc może uda mi się jakąś aukcje wygrać.
A co do bólu głowy Jutrzenko to faktycznie wygląda na migrenę ( pomojając zatoki zatkane). Ja jak mnie dopadnie migrena to mam ogromne mdłości i światłowstręt.
Kasiamaj masz już kochana wyniki badań?

CZESC:-)
Ale pogoda sie znowu popsula.Pada i pada dzis, a rano bylo tak ladnie juz:sorry2:
Wiecie mnie tez pytaja co im kupic na swieta a ja nie wiem co powiedziec.Witek chce autoskladaka a Antos organki z perkusja i chyba tak zrobimy ,ze poprosimy zeby nam sie dolozyli i kupimy oprocz tego jakies klocki jeszcze:tak:Na mikolaja mam dla Witka gre memory z autami a Toskowi chyba kupie taka gre z krokodylem i juz.
No i... patrze na allegro a ta gra z krokodylem z 19zl skoczyla juz na 48:szok: No to bedzie inna gra.:baffled:
Kasia jak tam wyniki? wiadomo juz cos?
Jutrzenka zdrowka zycze.
No nic ide obiadek dokonczyc a potem do roboty...
A moze jeszcze kawusie lykne;-)

reklama
Do góry