Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)
hahahaha soida to sie uśmiałam z "brzydala"po prostu w wannie nagle brzuch mi sie tak splaszczyl strasznie. zaczelam sie smiac z Bobo i mowie mu zeby sie nie splaszczal, bo bedzie brzydal.

To jej mówie ze niechce jednorazówek bo takich nie wolno w moim szpitalu no to stwierdziła ze niemają
) to wszystko inne ok.
poza 2 koszulkami, majciochami i podkładami dla siebie, paczke pampersów i chusteczkami do dupci dla malucha to nic wiecej nie wymagają... Super, ja sie tam ciesze bo zmieszcze sie do tej mojej małej torby
i zadnych specjalnych majciochow nie trzeba, maja byc zwykle takie ktore nie szkoda bedzie wywalic
To duze ulatwienie.
?
bede mogla miec na nia oko caly czas ;-)
Wogóle nie boje sie porodu, bólu itp ale własnie tego że nie dam rady, że mi psycha klęknie;-)

ale tez przepuszczam ze kazda z nas bedzie umiala zatroszczyc sie swoim malenstwem
bo kto ma wiedziec co jest dla maluszka najlepsze jak nie mama??? ;-)
tylko ze po porodzie to polozna nic nie mowila o jakis pizamach tylko luznych, komfortowych ciuszkach jak dresy i bluzka 
a zabieranie dzieci na noc mijaloby sie z celem bo z tego co pamietam chcialas karmic piersia tak?jesli tak to maluszka w nocy tez sie przeciez karmi, czasem tylko dwa razy w nocy ale na poczatku zwykle co 2-3h wiec jakby w nocy karmili go butla to mialbys problemy potem z karmieniem, laktacja i w ogole.Jesli chodzi o wysypianie sie to powiem Ci ,ze ja naleze do strasznych spiochow ale jak sie ma mala dzidzie to jakos starcza o dziwo sil na wszystko.Tak to chyba natura zaplanowala