Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
vikuś no niewiem czy zazdrościsz, bo zato dziś moja mała jak wstała dzis o 7 rano tak dopiero 20 minut temu zasnęła... a ja od rana ją to na rękach to na leżak na momencik bo ryk!! i tak do teraz... padam na ryj dosłownie na ryjataata no to ci zazdroszcze.ja jak wczoraj pisalam ze maly sie obudzil to chyba nie do konca wiedzialam co mnie czeka..
byla chyba godzinka 23....a wiec maly nie spał do 3
ja juz padałam na twarz a on wciąż gaworzył sobie, śmiał sie jak mnie zobaczyl i byl pełen energii...
no a teraz spi, ale dzis nie pozwole mu tak spac w dzien...bo kolejna nieprzespana nocka mnie wykonczy...
Co innego jakby sobie gaworzyła czy tam nawet pojekiwała, ale zweby troche sama posiedział, to nie
, ona ryk i ryk jak tylko z rak ją kłade gdzies indziej... a nawet i na rękach juz niedobrze. Dziś to za przeproszeniem sobie pierdnąć nie miałam czasu!!;-)
heh juz jakis czas temu, dzieki, ale w sumie to każda z was nim może byćooo agata zostałas moderatorem:-)gratuluje;-)![]()
;-)

i babka z urzędu powiedziała że to nie jest błąd!! Że takie są pesle dzieci grudniowych