Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja wlasnie wróciłam od gina.pytałam o ten implant , o ktorym mowiła stefanka ale podobno w Polsce nie ma jeszcze tego:-(
a widzicie ja wole lykac tabletki niz zakładac spirale...
jakos nie mam przekonania do spirali gdyz kolezanka z pracy zaszła w ciaze mając spirale. jak sie zorientowala bylo juz za pozno by ją usunąc i musiala calą ciaze lezec by spirala nie uszkodzila malenstwa...masakra...i jakos to zostalo mi w pamieci i boje sie jakiegos obcego ciała w sobie;-)
;-)
dziś lula już i mam nadzieje, że dopiero na jedzonko o 24 się obudzi 
którą trzeba lulać aż jej sie znudzi i w końcu łaskawie zamyka oczy 

ale to na szczeście to pojedyncze przypadki. Moja siostra miala i wszystko bylo OK. Sama też zaczynam to rozważac bo pilnowanie tej godziny tabletek jest troche męczące a tak to na parę lat spokój. Zapytam mojego ginka na nastepnej wizycie co sądzi o spirali.

. U nas tak jest chyba dlatgo że przesunęliśmy godzine kąpieli. Teraz kąpiemy go ok 21-21:30. Potem jedzonko i do łóżka. Mały jest wtedy już zmęczony i parę minut poleży w łóżeczku ze smokiem i zaraz usypia. 

z powodu pelnych piersi sama go wzięlam, ale on twardo spał. Zmienilam pieluchę a on spi. Possał cycka na spiąco parę minut i usnął na dobre. Odłozylam go do łóżka i wstal o 7:30.

. Az bylam w szoku. Musial niezle pojeść. A moze tak juz bedzie spal od teraz

.