Weroniczka
Klub grudniówek'07
Anetka ty pisałaś kiedyś że podajesz małej syrop z prawoślazu na kaszel. Powiedz mi jak i w jakiej ilości to robisz? Bo mój Stsaś zaczął kaszleć i obawiam się że przerzuci ten kaszel na maleństwo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, albo tata na komputerze a mały obok buja się na huśtawce i gapi na święcącą kulę i kręcące się misie
i wtedy wychodziłam. Z reguły wytrzymywał ok. 3 godzin więc jakoś udawało mi się wrócić i go nakarmić. Raz na początku musiałam go zostawić z moją mamą bo jechaliśmy do szpitala na zdjęcie szwów a że rodziłam w innym mieście niż mieszkam to wiedziałam że nie obejdzie się bez nakarmienia go w czasie naszej nieobecności. Miałam wtedy ściągnięte ok. 100 ml a dla niego to było na tamten czas za dużo. Ale to zależy od apetytu Twojego maluszka.Anetka ty pisałaś kiedyś że podajesz małej syrop z prawoślazu na kaszel. Powiedz mi jak i w jakiej ilości to robisz? Bo mój Stsaś zaczął kaszleć i obawiam się że przerzuci ten kaszel na maleństwo.
szok, spał cały dzien , budzil sie tylko na jedzonko, wieczorem ledwie go wykąpałam . bałam sie ze da mi w nocy popalic tymczasem jak zasnął po kapieli o 19.30 tak spał do 1:30 zjadł i spał do rana

i skłaniam sie ku tabletkom , takich wlasnie dla mam karmiących.
także tragedia