Anetka ja @ mialam w czwartek więc musialabym czekac na nastepny, ale nie kazal czekac, ostrzegl tylko ze ten cykl nie jest jeszcze bezpieczny, bo nie rozpoczęty prawidlowo wiec musze uwazac albo dodatkowo się zabepieczyc :-). Mi nic nie mowil ze to tabletki dla szczuplych nastolatek (szczupla to ja jestem, ale nie nastolatka

). Mnie tylko pytal czy mialam obfite @ i problemy trądzikowe, a ze @ mialam bardzo obfite zawsze przez pierwsze 2 dni i z reguly pary dni przed dostawal jakis krostek na buzi to dlatego te tabletki. To jakies mini tabletki czy cos takiego.
Dota ja mieszcze się juz dawno we wszystkie swoje ciuchy sprzed ciązy wiec narazie chodzic mam w czym. Ale napewno odswieże garderobe przed swiętami o jakies nowe ubrania i po trochu bede dokupowala cos nowego (zeby nie zbankrutowac po tez ciągle jestem na etapie wykańczania domu, w ktorym jest jeszcze sporo do zrobienia i kupienia bo nie wszystkie pomieszczenia wykonczone z braku gotowki, a ze mieszkam w nim juz ponad to malowanie sie jeszcze szykuje na wiosne bo juz sciany brudne) bo w maju wracam do pracy wieć musze się miec w co ubierac.
Jesli chodzi o fryzjera to przed samym porodem skrocilam troche wlosy i zrobilam balejaz, ale przed swietami musze znowu zrobic bo odrosty juz zaczynają byc widoczne i zamierzam tez sporo skrocic wlosy zebym miala z nimi mniej roboty i szybko mogla uluzyc fryzurkę (to glownie z mysla o powrocie do pracy i rannym szykowaniu się do niej na godz 8)
Weroniczka 

.
Paula wiem co czujesz bo ja 3 tygodnie temu w wielkiej rozpoaczy rozstalam sie z karmieniem piersią (miala 7 zapelen i maly nie chcial ssac tej piersi z zastojem i powoli mialam za malo pokarmu bo musialam dokarmiac, poza tym bralam leki na te zapalenia wiec po prostu musialam przerwac to dla dobra maluszka i go nie faszerowac mlekiem z lekami). Moja szwagierka jak miala problemy z mala iloscia pokarmu to dostala z poradni jakies ziola na pobudzenie laktackji i to jej podobno troszke pomagala jak je pila.
Powiedzialam wczoraj ginkowi o tych moich problemach z zapaleniami nawracajacymi i powiedzial ze szkoda ze do niego nie zadzwonilam to by mi polecil jakos babke bo to sie czesto zdarza i wynika z niedopasowania sie dziecka i matki. Nie wiem co mial na mysli ale teraz to juz i tak za pozno. Przy drugim dziecku bede mądrzejsza.