Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i jesstem tym załamana , ja tam zwariuje i nawet nie bede miała jak z Wami pogadać:-
poprostu szkosda słów od rana chodze i rycze
Bądź dobrej myśli!

, nie pisalam dzis caly dzień a Wy tyle stron napisalyscie ze nie wiem czy czegos nie przegapię nadrabiając zaległości ;-)
.

, ja dostalam ok 20 stycznia i juz dawno o nim zapomnialam 

. U mnie z PESELEM też się dluzej zeszlo bo rodzilam w Warszawie a tam urząd mial m-c na przeslanie dokumentow do mnie do Mińska a oni swoj czas na jego nadanie. Ale już odebralam go dawno bo 4 lutego. 

. Zmykam spac. Dobrej nocki. :-)a ja tak niesmialo zapytam...czy jest tu jeszcze ktos oprocz mnie kto nie wrocil jeszcze do swojej wagi ??

W pierwszej ciąży przytyłam ponad 30 kg i sporo mi została. Właśnie od dwuch dni jestem na diecie skomponowanej przez dietetyka. Zobaczymy jakie będą efekty

Polecam Ci go zwłaszcza że tam nie będziesz miała jakoś daleko;-)Stefanka jeszcze ja, jakieś 1,5kga ja tak niesmialo zapytam...czy jest tu jeszcze ktos oprocz mnie kto nie wrocil jeszcze do swojej wagi ??
;-)
Dzięki Weroniczka jak jeszcze raz nas tak zleje to zmieniam lekarza na 100%. Chodzimy na Jgiellońskie do dr Ząber. Była superowa jesli chodzi o te kolki ale teraz zaczyna sie olewka na maxa. No zobaczymy.Ataata a gdzie ty chodzisz do przychodni z Darusią że masz tak beznadziejną lekarkę? Ja chodzę na Złotego Wieku do dr Łętowskiego i uważam że facet jest fantastycznym lekarzemPolecam Ci go zwłaszcza że tam nie będziesz miała jakoś daleko;-)