reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam sie i ja :-p

To co dziewczyny, widze, że nikt kogo dawno nie było nie pokazał sie, więc myśle że sprawa zamknięcia wątku jest jasna... ZAMYKAMY :tak:

Ok w takim razie jeszcze jedna kwestia:
Prosze o propozycje, kto powinien mieć dostęp do tego wątku....?

Ach a jest ktoś chętny, kto by sie zajął tą sprawą?? Czy ja mam to zrobić??

reklama
Ataata no jesli nie sprawia ci to problemu, to mozesz wziać to na swoje barki;-)

uwazam ze to dobry pomysl by zamknac galerie, pomimo tego ze nie wiele dziewczyn wypowiedzialo sie w tym temacie. poki co nie ma tam za duzo fotek, a te kobitki ktore je wkleily praktycznie sa za zamknieciem wiec sprawa jasna.

a kto ma miec dostep...

jestem za tym by nikt oprocz grudniowek nie mogl tam zagladac, a przeciez zawsze jesli ktoras bedzie chciala sie pochwalic moze wkleic fotke w ogolnej galerii.
zastanawiam sie tylko czy chcesz jeszcze wsrod nas jakos wybrac osoby...
bo nie wiem czy nie bedzie wtedy komus przykro.

tak poza tym ŻONKILEK I SABRINA odezwijcie sie co sie z wami dzieje, mam nadzieje ze wszystko w porzadku z dzieciatkami i po prostu odpoczywacie.ale dajcie znac prosze

hej dziewczyny!
ale mam zaleglosci wow..;]..
u mnie juz w porzadku, normalnie bylam w szoku jak pojechalam do bialegostokou do prywatnej kliniki, w ogole nie ma porownania do mojego lekarza choc tez prywatny!!! kazdy jest dla ciebie mily, lekarz jest przesympatyczny, zartuje i nie pozwala ci sie ani na moment stresowac. wszystko mi wytlumaczyl i powiedzial to czego moj dotychczasowy lekarz nie mial chyba ochoty mowic, czyli podstawa inf kiedy kobieta zachodzi w ciaze! uspokoil mnie co mojej sytuacji, tamten mnie nastraszyl, ze ciaza zagrozona, ze lezec, leki i za tydz mialo znow byc usg, robil mi je barzdo czesto, natomiast nowy lekarz stwierdzil, ze kazda ciaza jest zagrozona do 3 mies i nie ma co sie stresowac, ze rozrasta mi sie lozysko i stad te bole, po paru dniach bol minal i przestalam brac leki.;] czuje sie bardzo dobrze i teraz juz bede jezdzic co miesiac na wizyte do bialego tam usg i wszystkie badania, no i zdecydowalam sie na porod tam. z ełku mam 100 km do bialego, to nie jest tak duzo. lekarz mowi, ze spokojnie zdaze, zreszta moja kolezanka i jej bratowa tez tam rodzily, one mi polecily ta klinike.
Naprawde mi ulzylo..bylam naprawde zaskoczona jak wszyscy sa mili, od razu polozna wziela mnie na wage , zmiezyla tetno, lekarz przyszedl podal reke sie przedstawil (niby nic niezwyklego ale moj poprzedni mowil do mnie na ty, byl chamski i niezrownowazony!;]), normalnie porozmawial, dostalam tez prezent, mnostwo gazet z poradami dla mlodej mamy i jakies probki kremow i plynow dla niemowlat.
So Im happy now i moge cieszyc sie dobrym samopoczuciem, polecam Klinike na Parkowej w BIalym jesli ktos z okolic to czyta;]
Poza tym powolutku, pogoda fajna, ale jest za goraco, w kosciele ostatnio zaslablam, nie dalam rady stac, musialam wyjsc. Wczoraj bylismy z narzeczonym w Gizycku mnostwo zaglowek, jachtow, swietnie, molo woda i turysci;] ale musialo stac sie cos na przekor mojej radosci wiec osrala mnie przelatujaca mewa..:wściekła/y:..:szok:..ja to mam szczescie!!! hehe..wiec moj biedny Pawelek musial mnie ratowac z opresji;-)

dzis kolejny dzien uczenia sie do egz idzie mi jak krew z nosa nie moge sie skupic jejku ciagle sie zamyslam nad czyms;/

DotaZ: 3maj sie i sie nie smuc niedlugo wroci i cie wytuli:)
Viki: a znieczulenie przez zastrzyk nie powoduje jakiegos zaslabniecia??nie wiesz?? bo ja sie musze wybrac wlasnie do dentysty a bez znieczulenia nawet nie usiade:no::crazy:;-)
ok to 3majcie sie usciski i buziaki!!!:)

ŻONKILEK:tak:;-) ależ sciągnęłam cie myslami:-)

ciesze sie ze u ciebie wszystko gra i dzidzia rosnie, to duzy plus przezywac ciaze wiedzac ze jest sie pod dobra opieka lekarska:)

a jesli chodzi o dentyste...ja jestem twardziel i zawsze lecze bez znieczulenia bo nie cierpie odrętwialej twarzy, ale moj stomatolog mowi ze te znieczulenie sa bezpieczne dla kobiet w ciazy nawet czytalam u niego taki artykuł nna ten temat. jutro mam kolejna wizyte - na szczescie ostatnią, wiec poprosze go by mi to skserowal i pozniej zeskanuje to na bb, tak ze sobie poczytasz.

tak wogole to ja 22 bede w olsztynie tzn w purdzie - to taka wioska kolo olsztyna . jade na 2 tygodnie do rodzinki.
moze uda sie jakos wykombinowac czas i moze bysmy sie spotkaly?

Żonkilek hoho kope lat;-)
Fajnie, że w końcu trafiłaś na świetnego lekarza:tak: ciesze sie. Ja ide w środe do nowego zobaczymy co i jak...
Uśmiałam sie z tą mewą:-D:-D:-D

viki no wiesz ja mam troche inne zdanie co do dostępu... bo jak pewnie zauważyłaś, niektóre grudniówki tu wpadły, wrzuciłam je na liste i od tej pory ani widu, ani słychu.... I uważam, że takie osoby nie powinny miec dostępu, no chyba, że wrócą i będą aktywnie uczestniczyć w forum... tzn na grudniówkach... BO wiesz nie problem jest zarejstrowac sie na BB wpaść i powiedzieć "cześć mam termin na grudzień" i od razu taka osoba miała by dostać dostęp... bez sensu, bo równie dobrze to wcale nie musi być prawdziwa grudniówka...
Nie chodzi mi o to ilość postów napisanych przez daną osobe, tylko o oaktywność. Jest wśród nas pare osób co mają "mały licznik" ale są z nami często:tak: I taka osoba dostanie dostęp bo widać, że uczestniczy w naszym bb życiu...
I powiem Ci, że takie kryterium widziałam na innych wątkach zamkniętych, było tam troche kłopotności i żali, ale itak uważam to za idealne rozwiązanie.
Np. na staraczkach też jest wątek zamknięty i tam dziewczyny co mają do niego dostęp naradzają sie czy danej osobie udzielić wstępu... i to jest jak dla mnie oki.
Bo w sumie poto go zamykamy zeby mieć tam prywatność i tylko zaufane oosoby.

No niewiem, zaczekamy jeszcze na wypowiedzi innych...

Ataata zgadzam sie z toba, raczej myslalam o osobach ktore uczestnicza w forum a nie o takich ktore zawitaly na 1 dzien, bo ich nawet nie bralam pod uwage.

bo nie na tym to polega. ale jest to zrozumiale ze jesli ktos sie udziela w forum to powinien miec dostep. chodzilo mi raczej by nie odbierac dostepu aktywnym forumowiczkom:)

wiec w sumie wiesz sama kto tu bywa a kto nie, i mysle ze bez problemu sama poradzisz sobie z tym problemem. a jesli nie bedziesz kogos pewna to mysle ze wszystkie jakos zdecydujemy

oki viki w takim razie o to samo nam chodziło;-):tak:
Broń boże nie chce odbierać możliwości dostępu aktywnym grudniówkom:no: No cośty:-):-D

Oki w takim razie jeszcze czekam, a potem postaram sie jakoś z tym poradzić, bo nigdy jeszcze nie zajmowałam sie zamknięciem wątku...
No chyba, że zgłosi sie ktoś chętny....???:rofl2: może ktoś sie zan na tym...
Jak nie to będe pisać do Aletki albo Elżbietki o pomoc w tej kwestii;-)

Hej ciężaróweczki;-):-):-)
żonkilek cieszę się bardzo ze znalazłaś taką fajną klinike i lekarza aha no i przedewszystkim cieszę się że z Twoją kuruszynką jest wszystko OK:tak:;-)
Ataata ,Viki31 popieram pomysł na "wybór"osób z dostepem do galerii . Myśle że to idealne i sprawiedliwe rozwiązanie w końcu zawsze można stać się aktywnym na BB gdyby co i ewentualnie uzyskać dostep do galerii . W ten sposób nikt nie treaci szansy na ogladanie brzuszkowych fotek.:):)

Viki: no to fajnie,ze mozna stosowac znieczulenie, jestes tywardzielka ja natomiast jestem strasznie wrazliwa na bol i moje zeby tez:sick:jesli chodzi o spotkanie o ile pytanie bylo do mnie skierowane, to olsztyn jest sporo km od ełku wiec nie wiem czy to by wypalilo;-)

Ataata: Im back;] a co do mewy ona pewnie tez hehe;-)

kurcze wiecie co niby nie pracuje teraz jestem na zwolnieniu i sie bycze, ale za malo mam dnia, jakos czas tak szybko mi pedzi, ze szok..kolezanki mowia do mnie, ze chyba by sie w domu zanudzily, a mi wcale sie nie nudzi, wrecz przeciwnie hehe;-)

co do galerii tez uwazam, ze dostep powinien byc ograniczony do mamus grudniowych aktywnych. tylko trzeba wziac pod uwage, ze czasem sa przerwy w pisaniu z roznych powodow, co nie oznacza, ze kogos forum nie interesuje:-p:tak:;-)( przyklad JA;-))

pamietam jak niedawno zalilam sie na forum, ze mam depresje i koszmarnie sie czuje..jejku jak dobrze ze to przeszlosc hehe..teraz jest o niebo lepiej, ktoras z was pisala, ze poczuje energie i radosc itp wiec chyba weszlam w ten okres;) niesttey jak ochota na sex sie zmniejszyla tak zostalo mam nadzieje, ze po porodzie wszystko wroci do normy bo jak ja mam z tym zyc...:-p:eek::-D

oki buziaki musze zmykac:)

reklama
witam

chcialabym sie dopisac do listy grudniowych mam. mam termin na 22 grudnia. dajcie znac gdzie moge napisac szczegolu aby dolaczyc do waszej listy bo nie moge znalesc, a na na Liscie grudniowych mam nie chce pisac.

pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry