reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Anetko swój kolor masz ładny więc szkoda go zafarbowac, ale jeśli chodzi o strzyżonko to dopisuję się do dziewczyn że może coś krócej. Tak jak w kucyka masz związane to jest Ci fajnie więc krótsze będą ok.

może coś w tym stylu... Boczki możesz zawsze za uszy sobie założyc żeby ich na twarzy nie miec.

Jestem za tą podoba mi się ale mam nadzieje że długo nie będę ich układała

reklama
Anetka mysle ze fryzurka bedzie dla Ciebie OK.

Moje chlopaki na spacerku a ja leze i sie kuruje, bo jutro chcialbym jechac sobie kupic cos na chrzest, oby mi przeszlo.

Anetko nawet jak Ci się pofalują to powinno dobrze wyglądac. Ty masz dużo włosków więc trzeba je do takiej fryzurki sporo wystrzępic.

Jutrzenka wracaj nam szybko do zdrówka...

My już po zakupkach, drzemce 1,5 godzinnej na balkonie i a teraz w trakcie już drugiej dziś kupy!!!!:szok::szok::szok::szok:

Jutrzenka zdrówka Ci życzę, fajnie ze Kubuś daje Mamusi dojść do zdrówka w spokoju...:-):-):-)

Grzechotka
super wycieczka Wam się zapowiada, chyba tez gdzieś wyciągnę moich chłopców....znając mojego Ł to pewnie to będzie wyjazd na ryby:angry::angry::angry::angry:

Weroniczka też ostatnio robiłam porządek w szafie małego i odłożyłam już drugą siatę rzeczy za małych:szok::szok::szok::szok::szok:, normalnie jak on szybko rośnie!!!:crazy:

Aneczka super fryzurka, na pewno będzie Ci pasowała:-):-)

Elcia kurcze szkoda że mała taka marudna, może dziś będzie lepiej;-);-);-);-) a w ogóle to śliczne z Was panienki:-):-):-):-)

Stefanka jak to macierzyński Ci się kończy w czerwcu...to tam jest dłuższy???? Bo mnie się kończy już 25 kwietnia i nawet nie chcę o tym myśleć....:crazy::crazy::crazy:

Dobra...idziemy myć tyłeczek:laugh2::laugh2::laugh2:

Witajcie Gadułki:-)
Wieczorkiem opiszę Wam jak tam po wizycie u lekarza, powiem Wam tylko, że jestem bardzo zadowolona i wszystko jest w jak najlepszym porządku:-)Opisałabym Wam teraz, ale dziś Młody ma dzień terroryzmu, więc zdam relację jak ten mały Bin Laden w pieluszce pójdzie już spać ;-)

reklama
Czesc Laseczki:-):-):-)

Ja powoli wracam do zywych;-):-D Przeczytalam wszystko co napisalyscie wiec jestem na biezaco ale wybaczcie ze nie odpisze do kazdej bo poprostu mi sie nie chce klepac w klawiature:no::-:)crazy:
Toche mnie jeszcze glowa boli ale zapodam sobie jakis pracetamol i mysle ze mi przejdzie:-)

Wiem ze to moze wygladac jak ciaza ale niestety:no::no::no::no:
To bylo klasyczne zatrucie z wymiotami, biegunka, dreszczami i bolem glowy.

Buziaki dla wszystkich:)

Do góry