reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A ja ciagle glodna. Maz o 14 pojechal cos tam komus w kompie zrobic i mial niedlugo wrocic wiec czekam na niego z obiadem. A to troche to tyle ze jeszcze go nie ma, bo tyle sie zeszlo bo w miedzyczasie pradu nie bylo. Ale juz jedzie wiec zaraz zjem moje ulubione spaghetii. Milego popoludnia.

reklama
dzieki dziewczyny, ja do tej pory uzywalam dr brownsa i butelek i smoczkow ale teraz czesciej zdarza mi sie dawac malemu butle niz raz po kapaniu wiec musialam zmienic bo tam on na 1 mi sie krztusil...

no a do kaszki mialam nuka 1 do papek i jest ok, ale sprobuje te trojprzeplywowe:-)

a racuchy sama bym zjadła:wściekła/y:dota smaka narobilas..tyle ze ja juz jem smazone i malemu nic nie jest..a ostatnio robilam goląbki i zostalo mi duzo kapusty wiec zrobilam bigos..i tak co weszlam do kuchni to podjadalam go z garnka...i w sumie to doszlam do wniosku ze sporo musialam go zjesc...ale malemu nic na szczescie nie bylo:-)

viki ja ostatnio zjadłam trochę pizzy ale tylko z serem i salami bałam sie o sos pomidorowy bo małego zawsze bolał brzuch od koncentratu ale też nic mu nie było już chyba wyrósł trochę z tej kolki
najbardziej to mi mleka i jogurtów brakuje tak bym sobie płatki z mlekiem zjadła albo jakis jogurcik owocowy mmm

może i ja bym spróbowała i tak już prawie cały czas jest na butelce ale nie wiem jak mam to zrobić jaką kaszkę i ile mam mu dać ????

Grzechotka nie pomoge Ci z ta kaszką....ale na wątku"nowości w brzuszkach..." moze coś znajdziesz...Wiem, że np. kleik mozna dawać do mlesia: 90ml mleczka i łyżeczka kleiku - tak na poczatek, potem ilośc kleiku można zwiększyć-a ile to bedzie napisane na opakowaniu.

Ja z nowościami czekam aż mały skończy 4 miesiące...Kusiło mnie i to bardzo ale zostało parę dni.:-)

No tak to kilka dni...:tak: Tylko ja taka kobieta z zasadami jestem...heheh:-D

A kleik juz kupiłam-bobowity, taki doradziła mi Paula:tak:

reklama
Tak mi Paula napisała i moja mama też jest tego zdania:tak:Ale nic sie nie stanie jak zaczniesz od kaszki. Jednak kleik jest delikatny to może dlatego....Kaszka moze być odrobinę cięższa....

Do góry