reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

stefanka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:helikopterem powiadasz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no dobra wiec pakuj swoje manatki i chocbym miala nocą do warszawy jechac to odbiore cie z okęcia pasuje???

a apropo łodzi to z mojego punktu widzenia jest to dokladnie tak jak pisala dota..duze typowo przemyslowe miasto...mieszkam tu 15 miesiecy..teraz juz mozna powiedziec przywyklam ale na poczatku bylam przerazona bo tu jest malo takich zwykłych uliczek/ulic wszedzie trzeba dojechac takimi wielgachnymi 4 pasmowkami i bylo to dla mnie przerazające..do tego dla mnie lodz jest taka hmm rozwalona tzn wszustko jest porozrzucane i np zeby jechac z jednego miejsca w drugie trzeba jechac z godzine...
na szcescie ja mieszkam na takim nowym osiedlu, gdzie mam obok las, jest zielono, a teraz wspolnota przymierza sie do ogrodzenia calego osiedla wiec bedzie miodzio...chociaz nie wiem ile tu jeszcze pomieszkamy bo wciaz szukamy domu lub dzialki.....echhh

agata pomysl super, ale znajac zycie bedzie ciezko to zrealizowac chociaz ja jestem na Tak...

a moj maluch dzis marudzi ze ho..non stop domaga sie towarzystwa..jak tylko znikne mu z oczu to placze.. a z pozytywow to pokochal plyte pt zachod slonca:-)to jest taka relaksująca muzyczka ze spiewem ptakow, mowie wam slucha slucha i zasypia;-)

reklama
Witam was

Nie chce się żalić ale ostatnio pech mnie i moją rodzinę prześladuje nie chce tego wszystkiego opisywać ale juz zaczynam popłakiwać po kontach bo się zle dzieje na prawdę zle. Moja psychika siadła już życie nas ostatnio za bardzo doświadcza :-:)-:)-:)shocked2::shocked2::shocked2:

anetko sciskam cie mocno, dota ma racje czasem wyzalenie sie bardzo pomaga, jak cos to pisz na zamknietym:tak:

Anetko będzie dobrze głowa do góry
Viki boże u mnie jest to samo mały jest taki marudny że chwili dla siebie nie mam jak nie śpi nie moge wyjść do kibla bo od razu jest wrzask nic mu nie pasuje mam gho dziść dosyc:wściekła/y::wściekła/y:

dota a w trojmieście bylam w wakacje:-) w sopocie spotkalismy się z ewą i piotrem:tak::tak:no i wogole nad morzem jest fajnie..

Witam wszystkich w ten pochmurny dzien. Rano bylo cieplutko i myslalam ze bedzie fajnie ale przed chwila byla u mnie burza i lalo. Wiec nici ze spacerku.
U nas noc jak zwykle, pobudka o 6:50. Niedlugo ta godzina pobudki to bedzie dla mnie za pozno. Pod koniec maja wracam do pracy i normalnie zeby na 8 zdazyc to zanim zaszlam w ciaze to wstalam po 6 to bo wlosy trzeba ulozyc, makijaz, ubrac sie i takie inne, wiec teraz to z wysypianiem sie i tak mam luksus.

Poza tym jestem zalamana. Ponad 3 h dzis lazilam po sklepach, ptzymierzalam rozne rzeczy i nic dla mnie nie ma. W sukienkach wygladalam jak strach na wroble a te co byly by dla mnie lepsze i nie wygladalabym na wychudzona to byly tylko 38 i za duze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Ludzi w sklepach pelno, goraco kolejki do przymierzlni myslalam ze mnie szlag trafi i do tego nic nie kupilam. W poniedzialek jade na posiew do ginka to przy okazji jakas galeriee handlowa w stolicy zalicze, Kiedys nie mialam takich problemow ale przez to ze schudlam po ciazy ze nie wspomne o biuscie ktorego tez mi ubylo to teraz nawet 36 za duze byly. Za tydzien chrzest a ja nie mam co na d... wlozyc :angry::angry::angry::angry:.

Weroniczka super wiesci. Ja tez zapisalam malego na ponowna wizyte do ortopedy bo chce zeby go obejrzala jeszcze raz i zobaczyka czy ta asymetria co to niby Kubus ma nie ma wplywu na bioderka. I ogolnie niech go obejrzy jeszcze raz dla pewnosci.

Elcia gratuluje sukcesow w zasypianiu maluszka

Monia moze mu sie cos przysniolo i dlatego. Moj synek tez sie czasem przebudzi i poplakuje, moze im sie juz cos spi. Oby to byl jednorazowy wyskok

Grzechotka fajny przepis, a z czym to podajesz?? Ziemniaczki i surowka czy moze frytki.

Ataata pomysl fajny tylko ciekawe czy do wykonania bo ciezko pewnie bedzie zgrac sie wszystkie na raz a zwlaszcza te co pracuja bede mialy problem z urlopem. Chyba ze na weekend to pewnie bysmy daly rade.

Anetka trzymaj sie dzielnie, czasem przychodza takie gorsze dni i moze bedzie ok. Moze Dotka ma racje jak potrzebujesz to sie wygadaj na zamknietym moze Ci ulzy,

Ide robic obiadek. Ja dzis serwuje spaghetii.

Jutrzenka jak ja ci zazdroszcze ja mam znowu taki problem że wszystko jest na mnie za małe i też nic nie moge kupić w maju mam komunię chrześniaka i chyba w dresach pójdę ja mam znowu taki problem że przez tą ciążę i karmienie biust mi o 3 rozmiary urósł
a co do przepisu dajesz co chcesz dziś jest pure z ziemniaków białych i patisonów upieczonych mieszam to razem dodaję trochę masła i mleka albo śmietanę i gotowe albo frytki też dobre są

Jutrzenka jak ja ci zazdroszcze ja mam znowu taki problem że wszystko jest na mnie za małe i też nic nie moge kupić w maju mam komunię chrześniaka i chyba w dresach pójdę ja mam znowu taki problem że przez tą ciążę i karmienie biust mi o 3 rozmiary urósł
a co do przepisu dajesz co chcesz dziś jest pure z ziemniaków białych i patisonów upieczonych mieszam to razem dodaję trochę masła i mleka albo śmietanę i gotowe albo frytki też dobre są

reklama
A ja się troszkę wycwaniłam, Młody mi marudził to Go ubrałam, zapakowałam w wózek, otworzyłam drzwi od kuchni i wystawiłam na dwór ;-)Śpi już tak ponad godzinkę, a mi się przynajmniej chałupa porządnie przewietrzy ;-):-p

Do góry