reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ale szybka odpowiedz:tak:
Centrum zła to ostanio chyba Śląsk, tam ostatnio same tragedie...pijaństwo, rozruby...no ale to chyba wynika z ubóstwa .
dota a przypomnij sobie dzieci w beczkach i bicia molestowanie to właśnie centrum łodzi kamienice na śródmieściu

a trójmiasto taaaaalkkkkkkkk szczególnie moje serce pala miłością do sopotu mój brat tam mieszka nad samym morzem prawie więc jestem tam dosyć częstym gościem

reklama
Ja Ci dam nudna....ja właśnie Gdynie lubie baaaardzo. Może dlatego, że nie jestem tam a ż tak często i jeszcze mi sie nie znudziła:tak:

A te tragedie o których wspomniałaś to juz zapomniałam, że to w Łodzi-masakra.

stefanka ja tez lubie najbardziej koftę i torcik warzywny a do tego ciasto marchewkowe mmmmmmmmmmmmm:-) apropo jedzenia ide sprawdzić co z moimi żeberkami w piwie

reklama
Do góry