reklama
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hmmmm jest dużo lotów a ty gdzie stefanka dokładnie mieszkasz?
dota normalnie prosze mi tu nie wychodzic z takimi ja tu jestem patriotka miastowa i muszę b ronić tego centrum zła zawsze wszystkie straszne wydarzenia dzieją sie w łodzi albo w okolicach nie mamy ikei i pożądnych centrów handlowych poza miastem tylko w samym centrum nawet jeziorka nie mamy za to mamy ładne lotnisko i ładny kompleks basenów ale srtrasznie drogo
dota normalnie prosze mi tu nie wychodzic z takimi ja tu jestem patriotka miastowa i muszę b ronić tego centrum zła zawsze wszystkie straszne wydarzenia dzieją sie w łodzi albo w okolicach nie mamy ikei i pożądnych centrów handlowych poza miastem tylko w samym centrum nawet jeziorka nie mamy za to mamy ładne lotnisko i ładny kompleks basenów ale srtrasznie drogo
grzechotka
dota wiesz co musisz tu przyjechać to zobaczysz sama jak tu jest kiedyś było gorzej teraz sie poprawia robią remonty renowacje trochę dokulturalniają to miasto ludxziom sie podoba zwłaszcza piotrkowska i kluby puby to stolica klubowiczów i taniego jedzenia na mieście
grzechotka
ja nie jestem rodowitą łodzianką ale mieszkam juz tu 10 lat więc czuję sie jak w domu
grzechotka
hmmmm na piętro to juz chyba nie ma tej knajpy albo zmieniki miejsce jest greenway tylko wegetarianska knajpka
reklama